Χαμηλοί τόνοι και πολλή δουλειά στο Δειλινό, πήρε Λεφή. .


Στο κλειστό του Λίντο βρέθηκαν όλοι οι παίκτες  του Δειλινού  αλλά και σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας,η οποία για ακόμη μια χρονιά θα παλέψει για τη διατήρηση του μπάσκετ της περιοχής μας σε υψηλό επίπεδο.

Στις τάξεις της ομάδας δεν υπήρχε διάθεση για πολλά λόγια αλλά μόνο για σκληρή δουλειά.

Αρχικά ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Γωνιωτάκης, είχε την πρώτη γνωριμία για φέτος με τους παίκτες του,ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χιωτάκης  και ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Βογιάκης μίλησαν σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Όσο θα περνούν οι μέρες οι ρυθμοί στις προπονήσεις θα ανεβαίνουν,ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο απαιτητικό πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Η ομάδα του Δειλινού, απεκτησε δυο παίκτες για την νεα σαιζόν. 

Ο ενας ειναι ο Θοδωρής Λεφής (Guard   1.95,1998), απο την ΑΕΚ Κομοτηνής.

Ο  Κομοτηναιος καλαθοσφαιριστής (παραπάνω φώτο) Ο αθλητής του τμήματος μπάσκετ της Αθλητική Ένωσης Κομοτηνής Θεόδωρος Λεφής είχε ψηφιστεί  ως ο καλύτερος παίκτης (mvp) της 3ης περιόδου του Salonica Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη, το 2014.

Επίσης αποκτήθηκε ο Γιάννης Γαϊτανάκης δανεικός από Ιεράπετρα , ο οποίος είχε δοθεί δανεικός,  στην ΤRIPLE CROWN ACADEMY , στο εφηβικό τμήμα της

Τέλος τη Δευτέρα  21 Αυγούστου , πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για το Εφηβικό τμήμα του σωματείου  στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του 2ου Λυκείου Ηρακλείου υπό την καθοδήγηση του coach Γωνιωτάκη (φώτο κάτω) που αναλαμβάνει και αυτό το τμήμα.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση για το Παιδικό τμήμα στον ίδιο χώρο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.