Συνεχίζει στον Έσπερο Λαμίας , ο Δ.Φραγκιαδάκης.


Όπως ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της Λαμίας ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης παραμένει στο ρόστερ του συλλόγου και τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική. 

Ο 20άχρονος φόργουορντ, μετά την περσινή άτυχη χρονιά με τον τραυματισμό του, είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ και να βοηθήσει τους Λαμιώτες στην επίτευξη των στόχων τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης, ξεκίνησε από τον ΟΦΗ, συνέχισε στο  Ηράκλειο  με τον νεαρό αθλητή να κατακτά με την ομάδα του, την 3η θέση το Πανελλήνιο παίδων το 2012, στην Καλαμπάκα, ενώ πήρε (μικρό) χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα..

Παράλληλα, ο  Φραγκιαδάκης έχει περάσει από τις μικρές Εθνικές ομάδες, αποτελώντας ένα ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση:
"Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο με τον αθλητή Δημήτρη Φραγκιαδάκη (σμολ φόργουορντ).

Ο Δημήτρης επιστρέφει γερός μετά από επιτυχημένη επέμβαση στον χιαστό, και άπαντες στην ομάδα τον περιμένουμε γερό και δυνατό.

Θα είμαστε όλοι δίπλα του. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.