Συμφώνησε με Πάλλη ο ΟΦΗ. Τέλος εβδομάδας η "πρώτη".


Στην Κρήτη, αλλά αυτή τη φορά για χάρη του ΟΦΗ επιστρέφει ο Κώστας Πάλλης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και πλέον θα προπονείται από από τα “Δυο Αοράκια” στο ΒΑΚ.

Ο έμπειρος φόργουορντ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θα αναλάβει και ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής της νέας του ομάδας.

Ο έμπειρος σέντερ άφησε το Ηράκλειο, μετά από 6 χρόνια  και συνεχίζει στους "ασπρόμαυρους", που πλέον γίνονται πανίσχυροι μέσα στη ρακέτα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
"Σημαντική μεταγραφή για το μπάσκετ του ΟΦΗ, που απέκτησε τον έμπειρο σέντερ Κώστα Πάλλη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο.

Ο 38χρονος σέντερ θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική και θα αποτελέσει μια δυναμική λύση κάτω από το καλάθι.

Ο Κώστας Πάλλης γεννήθηκε στις 1/08/1979 και έχει ύψος 2μμ".

Πλέον η ομάδα του ΟΦΗ, προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της προετοιμασίας, πιθανότατα την Παρασκευή ή το Σάββατο  στο ΒΑΚ και ξεκάθαρα  με βάση τον σχεδιασμό, έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία,πως η ομάδα μπορεί να σημειώσει  μια καλύτερη πορεία απ’ την περυσινή και γιατί όχι εφ όσον το επιτρέψουν οι περιστάσεις, να  έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.