Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζει ο Ηρόδοτος, που απέκτησε Πυργιώτη.


Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε στο κλειστό της Αλικαρνασσού, (Δευτέρα 21/08) από την προετοιμασία του Ηροδότου , με τον ανεβάζουν και τους συνεργάτες του να ανεβάζουν συνεχώς στροφές στους αθλητές της ομάδας τους, με  καθημερινές προπονήσεις.

Ουσιαστικά η προετοιμασία έχει ξεκινήσει..από την λήξη της περασμένης σαιζόν καθώς η ομάδα το διάστημα του καλοκαιριού στην μεταβατική περίοδο, δεν είχε σταματήσει.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Μάνου Σηφομιχελάκη,  εν όψει της καινούριας σεζόν και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, συνεχίζει με όνειρα, πολλά χαμόγελα, εξαιρετικό κλίμα και κυρίως μπόλικη όρεξη για σκληρή δουλειά.

Το φετινό ρόστερ του Ηροδότου έχει ελάχιστες "προσθαφαιρέσεις" καθώς ουσιαστικά μοναδική προσθήκη είναι ο Λευτέρης Πυργιώτης (21 ετών , θέση 3. ύψος 1.95) που επέστρεψε στην Αλικαρνασσό ενώ ακόμα παραμένει σε εκκρεμότητα του θέμα του Δημήτρη Σταθάκη, που ψάχνει ομάδα Εθνικής κατηγορίας.

Οι Δαγαλάκης-Παπαδάκης παρέμειναν, ο Μαματζάκης επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΟΦΗ,ενώ ο νεαρός Στέβοβιτς αποκτήθηκε από την Πεδιάδα.

Κοντολογίς ο Ηρόδοτος παραμένει πιστός στο πλάνο που χάραξε την περυσινή σαιζόν, δηλαδή στην ανάδειξη και εξέλιξη των αθλητών της ομάδας από τις υποδομές.

Τέλος διοίκηση και τεχνική ηγεσία καταστρώνουν το τελικό πλάνο της προετοιμασίας και τα φιλικά.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.