Νέοι και "παλιοί" παίκτες μίλησαν για το Ρέθυμνο Cretan Kings (pics).


Η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings ξεκίνησε  και θα συνεχιστεί για τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League 2017/18.

Μάλιστα, "παλιοί" και νέοι καλαθοσφαιριστές πραγματοποίησαν τις πρώτες τους δηλώσεις, στο rethymnobc.gr για το νέο ξεκίνημα, με τους Τράβις Ντάνιελς, Ηλία Θεοδωρίδη, Στέφαν Μούντι, Άγγελο Δραγάτη, Γιάννη Παναρετάκη, Τρεϊβόν Ράιτ, Γρηγόρη Λαγουδάκη, Δημήτρη Τζαγκαράκη και Νίκο Ζαμπετάκη να μας συστήνονται. 

ΤΡΑΒΙΣ ΝΤΑΝΙΕΛΣ: «ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ»

Ο Τράβις Ντάνιελς ήταν το τελευταίο κομμάτι του «παζλ», αποτελώντας την 7η φετινή μεταγραφή της ομάδας μας. Στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο Ρέθυμνο. Μου αρέσει πολύ το περιβάλλον. Τώρα ξεκινάμε την προσπάθειά μας και εγώ θα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και όταν έρθει η ώρα να παίρνουμε νίκες.
Όσο αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, η αλήθεια είναι πως γνωρίζω τις δύο κορυφαίες ομάδες. Έχω ακούσει και διαβάσει πολλά για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της Ευρώπης».

ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ»

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης είναι για 3η σερί χρονιά μέλος της ομάδας μας, δηλώνοντας αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν.  «Είναι μία νέα χρονιά, μία καινούρια ομάδα με καινούριους στόχους. Σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία. Μέσα από την πολλή δουλειά είναι στο χέρι μας το τι θα καταφέρουμε. Προσωπικός στόχος είναι πρώτα από όλα να είμαι υγιής και όταν πάρω την ευκαιρία να ανταπεξέλθω».

  ΣΤΕΦΑΝ ΜΟΥΝΤΙ: «ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ»

Ο Στέφαν Μούντι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας μας, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα. «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι σε καλή κατάσταση και έχω προσπαθήσει αρκετά για να είμαι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας. Όλα τα παιδιά βοηθάνε ο ένας τον άλλον και είμαστε πανέτοιμοι για τις προπονήσεις.
Έχω ακούσει πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα και για το πόσο απαιτητικό είναι. Γνωρίζω πως η ομάδα συγκαταλέγεται στην μεσαία τάξη και στόχος της είναι να τερματίζει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτό, λοιπόν, που θα κάνω εγώ είναι να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ»

Το όνειρο του ζει από φέτος ο Άγγελος Δραγάτης, όπως δήλωσε ο ίδιος, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα  μεγάλα «σαλόνια». «Είναι τιμή μου που συμμετέχω σε αυτήν την ομάδα. Είναι ένα όνειρο να βρίσκομαι στην Basket League και κάτι που σκέφτομαι από μικρό παιδί. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για την ομάδα και για την ευκαιρία που μου δίνεται. Είναι μία πρόκληση για μένα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πάει καλά η ομάδα».

ΤΡΕΪΒΟΝ ΡΑΙΤ: «ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ»

Ο Τρέιβον Ράιτ ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας μας, πραγματοποιώντας και τις πρώτες του  δηλώσεις, τονίζοντας πως στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση. «Εύχομαι αρχικά να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά με υγεία. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά ως ομάδα και είμαι σίγουρος πως αν τα καταφέρουμε θα πετύχουμε και τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει εδώ στο Ρέθυμνο, καθώς δεν έχω προλάβει ακόμη να δω πολλά πράγματα.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στην Ευρώπη. Θα κάνω ότι μπορώ για να εκμεταλλευτώ στο έπακρο την ευκαιρία που μου δίνεται».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΑΚΗΣ: «ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ»

Ο Γιάννης Παναρετάκης θα συμμετάσχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο ανδρικό τμήμα, με τον νεαρό Ρεθυμνιώτη νααναζητά την καθημερινή βελτίωση. «Προσωπικά κάθε χρόνο έχω στόχο να βελτιώνομαι και μέχρι το τέλος της χρονιάς να προσθέτω πράγματα. Ομαδικά πρέπει να μπούμε όλοι συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο που βάζει κάθε χρόνο η ομάδα».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ»

Ο Γρηγόρης Λαγουδάκης θα έχει την ευκαιρία για 2η σεζόν να συμμετάσχει με την ανδρική ομάδα, επισημαίνοντας πως αυτό που επιθυμεί είναι η βελτίωση. «Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να βελτιωθώ για να βοηθήσω τις ακαδημίες. Αυτό θα επιτευχθεί από την δουλειά μέσα από τις προπονήσεις με το ανδρικό τμήμα. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ: «ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ»

Ο Δημήτρης Τζαγκαράκης την περσινή χρονιά συμμετείχε για πρώτη φορά στην προετοιμασία του Ρέθυμνο CretanKings και φέτος θα συνεχίσει, με τον ίδιο να εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα σεζόν. «Στόχος είναι να τερματίσει η ομάδα πιο ψηλά τη φετινή σεζόν. Να έχει πάνω από όλα υγεία και καλή χημεία. Από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και αν μου δοθεί η ευκαιρία να την εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο τρόπο».

ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ»

Ο Νίκος Ζαμπετάκης είναι το νέο μέλος της ομάδας μας που προβιβάζεται από τα τμήματα υποδομής του Ρέθυμνο BC στο Ρέθυμνο Cretan Kings και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για την ευκαιρία που του δίνεται. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας. Πιστεύω να ανταποκριθώ και ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για αυτή τη χρονιά».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.