ΑΟΚ | Η επίσημη παρουσίαση Διαμαντόπουλου και Αράπη.



Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (26/8) το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο “Σαμαριά”, ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, τον Γιώργο Διαμαντόπουλο και τον Θωμά Αράπη. 

Αμφότεροι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι θα αγωνιστούν με τον ΑΟΚ Χανιά στη Γ’ Εθνική, γεγονός που αποτελεί για αμφότερους, μεγάλο κίνητρο.

Το “παρών” στη συνέντευξη τύπου έδωσαν ο πρόεδρος του ΑΟΚ Χανιά, Μιχάλης Ξυλάκης, τα μέλη της διοίκησης Γιάννης Παπαδόπουλος, Κώστας Ξυφτιλής, Πέτρος Τσαμπάς, Κώστας Ζουριδάκης, Αλίνα Κουλιεράκη και ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Σκαραντωνακης. Παρών και ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Ροδάς.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Γιώργος Διαμαντόπουλος: 
Στην ηλικία που είμαι παίζω μπάσκετ για να το ευχαριστιέμαι. Δεν είναι τα χρήματα αλλά ψάχνω κίνητρα για να παίζω. Αυτό που με τράβηξε είναι οι στόχοι της ομάδας, μιλώντας με τον Γιάννη Σκαραντωνάκη και τον κόουτς. Η επαρχία με τραβάει και με ενδιαφέρει πολύ. Θέλω να ευχαριστηθώ το μπάσκετ και για αυτό ήρθα στον ΑΟΚ και στα Χανιά. Σίγουρα οι Εθνικές κατηγορίες είναι δύσκολες και θέλει προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το μπάσκετ στα Χανιά: Γίνεται μια προσπάθεια, υπάρχει θέληση, όλοι αποκτούν κίνητρα. Η παρουσία όλων μας θα δώσει ώθηση ώστε να τραβήξει νέα παιδιά.

Θωμάς Αράπης: 
Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους για την υποδοχή. Είναι νέα πρόκληση για μένα και ελπίζω να ανταποκριθώ. Μιλώντας με τον κύριο Ροδά με έπεισε για να έρθω. Αποτελεί πρόκληση για μένα που θα παίξω για πρώτη φορά στην καριέρα μου συμπαίκτης με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Έναν σπουδαίο αθλητή. Έχω ακούσει επίσης καλά λόγια και για τα άλλα παιδιά που αποτελούν την ομάδα. Αν είμαστε μια οικογένεια θα τα πάμε καλά.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Δημήτρης Ροδάς: 
Είναι τιμή για την ομάδα των Χανίων που θα συνεργαστεί με αυτά τα δύο παιδιά. Πιστεύω ότι η βοήθειά τους θα είναι σημαντική σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα φέτος ενισχύθηκε ενόψει Γ’ Εθνικής. Μπαγακης, Υφαντόπουλος, Κολαρετάκης, Χολέβας, Κοντογιάννης και Αλεξίου είναι επίσης οι μεταγραφές που έχουμε κάνει. Με τους Διαμαντόπουλο και Αράπη βάλαμε εμπειρία αλλά και καλούς χαρακτήρες στην ομάδα μας. Ξεκινάμε, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, να χτίζουμε την ομάδα.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Γιάννης Σκαραντωνάκης:
Είναι δύο σημαντικές μεταγραφές για το επίπεδο Γ’ Εθνικής. Φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, το χανιώτικο μπάσκετ να πάρει τη θέση που του αρμόζει. Είναι μια αναγνωριστική χρονιά για εμάς, αλλά πιστεύω ότι τα δύο αυτά παιδιά θα βοηθήσουν, αφενός την ομάδα, αφετέρου και τις ακαδημίες. Η αντρική ομάδα είναι η “βιτρίνα” και ο “μαγνήτης” για τα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Πιστεύω τα Χανιά να αγκαλιάσουν την προσπάθεια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μιχάλης Ξυλάκης: 
Καλωσορίζω τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και στην πόλη μας.Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με επιτυχίες. Φέτος θα έχουμε μια αξιόμαχη ομάδα με στόχο να καθιερωθούμε σε Εθνικές κατηγορίες. Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ να έχουν πρότυπα και να αποκτήσουν κίνητρα για να παίξουν μπάσκετ. Ελπίζω τα Χανιά και ο κόσμος της πόλης να σταθεί αρωγός στην προσπάθειά μας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.