Επένδυση τριετίας του ΠΑΟ , στον Κρητικό Γιώργο Καλαϊτζάκη !!!


Ο Παναθηναϊκός "έδεσε" για άλλα τρία χρόνια τον Ηρακλειώτη Γιώργο Καλαϊτζάκη και τον Μιχάλη Λούντζη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ!.


Ο Καλαϊτζάκης, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική U18 στα παρκέ της Σλοβακίας, δεν είχε συμβόλαιο με το "τριφύλλι", αλλά συμφώνησε με τους "πράσινους" για την επόμενη τριετία και θα υπογράψει ως επαγγελματίας. 

Άλλωστε,  ο ύψους 2,01μ. παίκτης, είναι το... πουλέν του Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό τεχνικό να βλέπει στο πρόσωπό του σπουδαίες προοπτικές και ικανότητες. Τη νέα σεζόν ο Καλαϊτζάκης θα είναι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods, θα προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα και θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. 

Έτσι ο Ηρακλειώτης ταλαντούχος νεαρός παίκτης θα παραμείνει "πράσινος",  με το "τριφύλλι", να συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοκλασάτους ανερχόμενους Έλληνες και να έχουν στις τάξεις τους με πολυετή συμβόλαια τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, αλλά και τον Λούντζη, μαζί με τον "δικό μας",  Καλαϊτζάκη..
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.