Ακυρώνονται οι μεταγραφές του Δούκα!


Ο Δούκας την Παρασκευή (4/8) εξέδωσε ανακοίνωση για την σύλληψη του βασικού χρηματοδότη της ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Ζερβού, ενώ ακολούθως ο σύλλογος πήρε την απόφαση να ακυρωθούν τα συμβόλαια των επαγγελματιών παικτών και του προπονητή της ομάδας, που έχουν ειδοποιηθεί σχετικά.


Ο Ζερβός συνελήφθη την Τετάρτη (2/8) στην Κέρκυρα και οδηγήθηκε την Πέμπτη (3/8) στη φυλακή κατόπιν σχετικής απόφασης του εισαγγελέα Κέρκυρας, λόγω της μη συμμόρφωσης του σε ποινές, που του έχουν επιβληθεί σχετικές με παραβάσεις του φορολογικού κώδικα. Η είδηση έσκασε σαν... βόμβα και ο Δούκας ψάχνει να δει πώς θα πορευτεί στην «επόμενη μέρα».

Τα Εκπαιδευτήρια ενημέρωσαν τους παίκτες, που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι (όπως ο Ντομαγκόι Μπούμπαλο ), πως οι μεταγραφές ακυρώνονται και προς το παρόν υπάρχει μία εκκρεμότητα, προτού βγει το οριστικό πλάνο για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, υπάρχει σε εκκρεμότητα συνάντηση συνεργάτη του Ζερβού με τη διοίκηση του Δούκα, ώστε να φανεί αν εκείνος μπορεί να «τρέξει» την ομάδα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποφυλακιστεί ο Ζερβός. 

Αν το δεχθεί αυτό η διοίκηση του Δούκα, τότε ο σχεδιασμός θα συνεχιστεί ως έχει. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Αν ο Δούκας δεν δεχθεί την πρόταση του συνεργάτη του Ζερβού, τότε οι μεταγραφές θα ακυρωθούν. Έτσι, η ομάδα της Α2 θα κινηθεί στην αγορά με άλλον τρόπο, δεν θα πάει σε ηχηρές κινήσεις και την σεζόν 2017-2018 θα βασιστεί σε νεαρούς Έλληνες παίκτες όπως ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, ο Θοδωρής Καρράς και ο Γιάννης Αγραβάνης, που βρίσκονται στο ρόστερ της.

Μάλιστα, οι Αλέξης Κυρίτσης, Μανώλης Παπαμακάριος και Παναγιώτης Καυκής ενημερώθηκαν ότι είναι ελεύθεροι.

Πηγή: "sdna.gr" 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.