Ετοιμαστείτε για το 2nd International Basketball Tournament Crete!


Με υψηλούς ρυθμούς προετοιμάζεται ενόψει του 2nd International Basketball Tournament Crete, η οργανωτική επιτροπή και ήδη ανάρτησε την πρώτη ανακοίνωση για το τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 22 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017 στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο HERAKLION ARENA στα "Δύο Αοράκια".

Η σχετική ανακοίνωση:
"Καλωσήρθατε στο 2nd International Basketball Tournament Crete!

Ένα μεγάλο τουρνουά από τα λίγα που διεξάγονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη, είναι έτοιμο να φιλοξενηθεί για 2η χρονιά στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ηράκλειο.

To 2nd International Basketball Tournament Crete είναι μια μοναδική διοργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα. Καταξιωμένοι αθλητές & προπονητές από 4 κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες θα αγωνιστούν για 2η χρονιά στο όμορφο νησί της Κρήτης:

★ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
★ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
★ ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ
★ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σύμμαχός μας στη σωστή διεξαγωγή των αγώνων είναι το γήπεδο στολίδι της πόλης του Ηρακλείου, HERAKLION ARENA στα “Δυο Αοράκια”, ένα από τα κορυφαία της Ελλάδας.

Παράλληλα, το τουρνουά θα στηρίξει τα παιδικά χωριά SOS, με όλα τα έσοδα από το τουρνουά 3 on 3 (που θα διεξαχθεί στα βοηθητικά γήπεδα του Heraklion Arena) να δοθούν για την ενίσχυση του σωματείου.

Σας περιμένουμε όλους! ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.