Τρεις Κρητικές στην προετοιμασία της Εθνικής U16.


Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Κορασίδων θα λάβουν μέρος τρία κορίτσια από την Κρήτη, με στόχο να κερδίσουν μια θέση στη δωδεκάδα της Εθνικής U16, για το Πανευρωπαϊκό που θα γίνει  στα Σκόπια από τις 17 έως και τις 26 Ιουλίου. , 

Πρόκειται για τις Ιωάννα Κριμήλη αθλήτρια του ΠΑΟΚ, πλέον, αγωνιζόμενη ως τώρα με τα χρώματα του Εργοτέλη, την Μαρία Σεμερτζάκη (επίσης "κιτρινόμαυρη") και την αθλήτρια του ΟΦΗ Βάσια Παπαμαρκάκη, η οποία εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο κορασίδων, οπού βρέθηκε και στην κορυφαία πεντάδα..

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αναμένεται να ανακοινώσει τις κλήσεις, στις οποίες μέσα σε αυτές, θα βρίσκονται οι τρεις Κρητικές, ενώ το σχετικό έγγραφο έφτασε στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, που ενημέρωσε τις αθλήτριες.

Οι νεαρές αθλήτριες, συνεχίζουν  επάξια την παράδοση που έχει δημιουργήσει το νησί μας, με αθλήτριες που στελεχώνουν τις Εθνικές μας ομάδες , με πρόσφατες κλήσεις στην Εθνική U20, με τις Κρητικές Τζουγκράκη-Καρλάφτη και Δανδουλάκη.

Ευχόμαστε στίς αθλήτρες μας υγεία και κάθε επιτυχία και πιστευουμε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη μιας και υπάρχουν αρκετές αθλήτριες που έχουν υψηλές δυνατότητες.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.