Στο Δημαρχείο Χανίων, αύριο (10/07), η Εθνική Νέων-Ανδρών.Ελεύθερη η είσοδος στα φιλικά.


Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του τουρνουά στα Χανιά και τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας Νέων-Ανδρών με αντίπαλο την Ιταλία, οι διεθνείς μας και το τεχνικό επιτελείο, θα επισκεφθούν το Δημαρχείο της πόλης. Ελεύθερη η είσοδος στα φιλικά.

Αύριο Δευτέρα λοιπόν και ώρα 10:30 πμ, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, θα υποδεχθεί τα νέα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, προκειμένου να τους ευχηθεί καλή τύχη ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη απο τις 15 εως τις 23 Ιουλίου.

Στη συνέχεια, οι διεθνείς θα μεταβούν στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού, καθώς στις 11:00 έχει προγραμματιστεί προπόνηση, το πλάνο της οποίας θα αφορά την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπη η "γαλανόλευκη" στις 21:00.

Να υπενθυμίσουμε, πως η είσοδος των φιλάθλων είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους αγώνες του τουρνουά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και μέσω live streaming.


 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Τη Δευτέρα (10/7) ξεκινά στο κλειστό Κλαδισού στα Χανιά, το φιλικό τουρνουά - τελική πρόβα της Εθνικής Νέων Ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μάλιστα, η Εθνική μας θα παίξει τη Δευτέρα με την Ιταλία στις 21.00 και δύο ώρες νωρίτερα, η Ισπανία με την Ισλανδία (19.00).

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι Δωρεάν και για τις τρεις μέρες του τουρνουά, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν την Τρίτη στο Ρέθυμνο και την Τετάρτη, ξανά, στα  Χανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:
10 Ιουλίου (Χανιά)
19.00 Ισπανία-Ισλανδία
21.00 Ελλάδα-Ιταλία

11 Ιουλίου (Ρέθυμνο)
17.00 Ιταλία-Ισπανία
19.00 Ισλανδία-Ελλάδα

12 Ιουλίου (Χανιά)
19.00 Ισλανδία-Ιταλία
21.00 Ελλάδα-Ισπανία
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.