Έκλεισε ο κύκλος του Εργοτέλη , που οδεύει στο τοπικό.


Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της ομάδας του Εργοτέλη με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι πέρυσι και θα γινόταν  είτε η ομάδα παρέμενε στη Β' Εθνική είτε όχι, με αποτέλεσμα η ομάδα να αγωνιστεί στο τοπικό, ώστε να μπορέσει να υπάρξει οικονομική εξυγίανση και παράλληλα να δοθεί περισσότερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. 

Αυτά αναφέρθηκαν μετά τη χθεσινή (05/07),γενική συνέλευση που δεν βρέθηκε λύση στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και στο τμήμα του μπάσκετ, που αναζητούσε "συμπαίκτη".

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ κ.Βαγγέλης Γιαννουλάκης πραγματοποίησε  ξανά τον απολογισμό της περυσινής σεζόν επισημαίνοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός ότι εφόσον η ομάδα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική οι οικονομικές απαιτήσεις θα είναι πάρα πολλές. 

Η πρόταση του κ. Γιαννουλάκη ήταν η ομάδα να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ,για να ξεκινήσει η οικονομική εξυγίανση και παράλληλα να δοθεί περισσότερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. 

Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ επεσήμανε ότι ο κύκλος της ομάδας έκλεισε με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι πέρυσι και θα έκλεινε είτε η ομάδα παρέμενε στη Β' Εθνική είτε όχι.

Ουσιαστικά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση από τη γενική συνέλευση, αλλά ουσιαστικά δόθηκε το ΟΚ στην επιτροπή μπάσκετ να αποφασίσει για το μέλλον του τμήματος.

Παράλληλα, υπάρχουν επαφές με προπονητές και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν ποιοι θα αναλάβουν την οργάνωση των ακαδημιών και την στελέχωση των ομάδων. 

Πηγή ρεπορτάζ-φώτο: "neakriti.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.