Ανδρογέας | Συγχαίρει ΟΦΗ, ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ΣΥΔΚΑΚ.


Με ανακοίνωσή του, το Σωματείο του Ανδρογέα, ευχαριστεί τον ΟΦΗ, που διοργάνωσε ένα άρτιο τουρνουά  το "Ν.Γαλυφιανάκης", για τους μικρούς και τις μικρές αθλήτριες, όσο και στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και το σύνδεσμο διαιτητών , ΣΥΔΚΑΚ, ενω προετοιμάζεται για το 1ο τουρνουά "Γεώργιος Τζομπανάκης" στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:
"Το διοικητικό συμβούλιο του Ανδρογέα, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά « Νίκος Γαλυφιανάκης» του ΟΦΗ που συμμετείχε με 95 αθλητές και 5 ομάδες στις ηλικίες από 2006 - 2009 αλλά και με τμήμα κοριτσιών θα ήθελα να δώσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα του ΟΦΗ που διοργάνωσε ένα άρτιο τουρνουά για τους μικρούς και τις μικρές αθλήτριες, όσο και στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και το σύνδεσμο διαιτητών , ΣΥΔΚΑΚ.

Τέτοιες κινήσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα, την συνεργασία μεταξύ των αθλητών, γονέων προπονητών  και την ευγενής άμυλα μέσα και έξω από τους αθλητικούς χώρους.

Τις καλύτερες ευχές μας για ένα καλό καλοκαίρι, πάντα επιτυχίες και σας περιμένουμε όλους στο 1ο τουρνουά "Γεώργιος Τζομπανάκης" στα τέλη Σεπτεμβρίου".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.