Β.Πλεξουσάκης | Ευχαριστεί τον Πρωτέα Βούλας.


Με μία ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας της Ιεράπετρας , στο Facebook, ο πρόεδρος της ομάδας κ.Βαγγέλης Πλεξουσάκης, ευχαριστεί τον σύλλογο "Α.Ε.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ" για την άριστη διαχείριση των αθλητών του Α.Ο.Ι. Ορλάντο και Κλοντιάν Μούτσα στα δύο αυτά χρόνια που τα παιδιά αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Αθηναϊκής ομάδας.

Αναλυτικά:
Ως πρόεδρος του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ αλλά και (περισσότερο) ως πρόσωπο, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον σύλλογο "Α.Ε.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ" για την άριστη διαχείριση των αθλητών του Α.Ο.Ι. Ορλάντο και Κλοντιάν Μούτσα στα δύο αυτά χρόνια που τα παιδιά αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Πρωτέα, ενός σωματείου-πρότυπο για τη μπασκετική κοινότητα.

Και επειδή τους συλλόγους τους κάνουν οι άνθρωποι, το πιο μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται στον κο Στέργιο Γεωργακόπουλο που ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά , σαν πατέρας, λύνοντας κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα και στον κο Γιάννη Νικολάου για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Επίσης στους προπονητές κους Μάνο Μανουσέλη, Βασίλη Χρυσαλά και Δημήτρη Ποδαρά οι οποίοι διαχειρίστηκαν αγωνιστικά τα δυο παιδιά. 

Τα λόγια ποτέ δεν είναι αρκετά σε τέτοιες περιπτώσεις...

Βαγγέλης Πλεξουσάκης
Πρόεδρος Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.