Εβδομάδα ανανεώσεων στο Ηράκλειο.



Σημαντική είναι η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο (10/07),για την ομάδα μπάσκετ του Ηράκλειο, καθώς αναμένεται να υπάρξουν οι τελικές επαφές με τους παίκτες της περσινής ομάδας, που θα παραμείνουν, έτσι ώστε να "κλείσει" αρχικά και σύντομα το μέτωπο των ανανεώσεων. 

Ο νέος προπονητής, Γιώργος Μακράκης, που παρουσιάστηκε μαζί με το νέο διοικητικό σχήμα στην συνέντευξη τύπου της Πέμπτης (06/07), έχει εισηγηθεί την παραμονή κάποιων παικτών από το περσινό ρόστερ και πλέον είναι η σειρά της διοίκησης να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον καθένα ξεχωριστά έτσι ώστε να διευθετηθούν οι όποιες λεπτομέρειες και να δώσουν τυπικά τα χέρια.

Η διοίκηση έχει ήδη πραγματοποιήσει  ξεχωριστές συναντήσεις με τους αθλητές που ενδιαφέρει να παραμείνουν και  στην Β΄Εθνική και όλοι πλέον περιμένουν την επίσημη ενημέρωση, που θα ξεκινήσει την νέα εβδομάδα.

Ο "χορός" των ανανεώσεων, θα ξεκινήσει από την θέση "1" και ο πρώτος που έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση, είναι ο Αλέξανδρος Πετράκης , που σε 28 παιχνίδια πέρυσι (Α2),σημείωσε 251 πόντους, έχοντας ευστοχήσει σε 40 τρίποντα, έχοντας μοιράσει 37 ασίστ , ενώ έκλεψε την μπάλα 23 φορές. με τον 30χρονο γκαρντ να αποτελεί  τον βασικό πλέι μέικερ της ομάδας του Ηρακλείου στην Β' Εθνική .

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου και πάντα σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Γιώργου Μακράκη, θα διατηρηθούν στο ρόστερ οι Γιάννης Λιανός και Κωνσταντίνος Πάλλης, που θα συνεχίσουν τον "χορό" των ανανεώσεων.

Από εκεί και πέρα το Ηράκλειο  εκτός την επιστροφή παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα, έχουν ήδη πραγματοποιήσει προχωρημένες επαφές, για τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν να προστεθούν στο ρόστερ και μετά τις ανανεώσεις ,αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το βάρος έχει πέσει αρχικά με παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις κοντά στην ρακέτα και στην συνέχεια περιφερειακά.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.