Εθνική Νέων Ανδρών | "Έσπασε" το digital ρεκόρ της FIBA .


Η Εθνική Νέων δεν είχε μόνο τον κόσμο στα «Δύο Αοράκια» να την στηρίζει στον τελικό του Eurobasket U20, αλλά και χιλιάδες Έλληνες διαδικτυακά.


Η χώρα μας «έσπασε» το digital ρεκόρ της FIBA, καθώς το 80% των χρηστών που παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό με το Ισραήλ μέσω του live streaming στο YouTube ήταν Έλληνες.

Τον τελικό του Eurobasket U20, όπου οι Νέοι κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, είδαν συνολικά 330 χιλιάδες διαφορετικοί χρήστες από το διαδικτυακό κανάλι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ενώ καταγράφηκαν 88 χιλιάδες ταυτόχρονοι χρήστες μέσα στη σελίδα του live streaming!

Αυτός ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος ταυτόχρονων χρηστών που έχουν σημειώσει οι μεταδόσεις της FIBA μέσω Youtube και κανένα άλλο γεγονός της δεν φιλοξένησε τόσο μεγάλο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών! Χαρακτηριστικό είναι ακόμα πως ο τελικός δεν μεταδόθηκε σε live streaming στο Ισραήλ.

Στον προημιτελικό των Νέων με τη Λιθουανία φιλοξενήθηκαν ταυτόχρονα 43 χιλιάδες ταυτόχρονοι χρήστες, που είναι ιστορικά ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία των live streaming της FIBA. Συνολικά τον προημιτελικό παρακολούθησαν 200 χιλιάδες διαφορετικοί χρήστες.

Η μέτρηση των τριών τελευταίων αγώνων της Ελλάδας στο Eurobasket U20 που έγινε στο Ηράκλειο, κατέγραψε μία συνολική επισκεψιμότητα 750 χιλιάδων χρηστών στο live streaming της FIBA μέσω Youtube, που αποδεικνύει τη σύνδεση των Ευρωπαίων και φυσικά των Ελλήνων με τις εθνικές ομάδες!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.