Δεν κατεβαίνει στην Γ' Εθνική μπάσκετ ο Εργοτέλης, που θα τον βρει στο τοπικό.


Με τον πιο επίσημο τρόπο και μέσα από την προσωπική του σελίδα του Βαγγέλη Γιαννουλάκη  στο facebook, το τμήμα μπασκετ του Εργοτέλη, ολοκληρώνει τον (επιτυχημένο) επταετή κύκλο παρουσίας στις Εθνικές κατηγορίες και να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στα Εθνικά πρωταθλήματα η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη θα αγωνιστεί το χρόνο στο τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης, στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ. Κάτι που εμφανιζόταν εδώ και καιρό σαν το πιο πιθανό σενάριο επιβεβαιώθηκε σήμερα .

Νέα αρχή, νέοι αγώνες μα η αγάπη για το κιτρινόμαυρο σήμα και τον σύλλογο αντέχει...Θα δούμε ξανά τον ήλιο κατάματα!" τόνισε μεταξύ άλλων, ο  πρόεδρος του τμήματος μπασκετ των "κιτρινόμαυρων", Βαγγέλης Γιαννουλάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Β.Γιαννουλάκη:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ,ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΚΡΟ ΔΑΚΡΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ.ΠΟΡΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ,ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΜΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ,ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΤΕΧΕΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.