ΑΟΚ Χανιά | Δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική .


Ο ΑΟΚ Χανιά θα συμμετάσχει και επίσημα στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού την Παρασκευή (28/07) η διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε τα απαιτούμενα έγγραφα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση οι προσπάθειες για περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ συνεχίζονται, όπως συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ:
"Και …με τη βούλα στη Γ’ Εθνική κατηγορία θα συμμετάσχει την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο ΑΟΚ Χανιά. Την Παρασκευή (28/7) κατατέθηκαν τα απαιτούμενα έγγραφα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο ΑΟΚ Χανιά θα εκπροσωπήσει, και επίσημα πλέον, το χανιώτικο μπάσκετ σε Εθνική κατηγορία.

Κατά τα άλλα, συνεχίζονται, με αμείωτους ρυθμούς, οι προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας, αφού βολιδοσκοπούνται παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά. 
Γίνεται προσπάθεια απόκτησης παικτών με υψηλές δυνατότητες, οι οποίοι μαζί με εκείνους που ανανέωσαν και επίκεινται να ανανεώσουν, θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας μας, ενόψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.