Παρουσιάστηκε ο Γ.Μακράκης και το πλάνο της ομάδας του Ηράκλειο (vid).


Σε μια άρτια εκδήλωση στην Δουκός Μποφόρ, ο Όμιλος πραγματοποίησε την παρουσίαση του νέου πλάνου και της φιλοσοφίας της ομάδας αλλά και τον νέο προπονητή Γιώργο Μακράκη, που με τον πιο επίσημο τρόπο, καταδεικνύει την νέα σελίδα που ανοίγει στο Ηράκλειο.

Στην παρουσίαση το "παρών" έδωσαν, , ο πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Δελάκης, ο αντιπρόεδρος και έφορος μπάσκετ Θανάσης Καλατζής, ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος ανδρικής ομάδας, Μανόλης Σπυριδάκης, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Στεφανάκης και ο έφορος Ακαδημιών, Μανώλης Δραμητινός.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Μανώλης Δραμητινός , που ανέφερε πως: "είμαστε εδώ να παρουσιάσουμε τον σχεδιασμό της αντρικής και των ομάδων των υποδομών και του Γ.Μακράκη".

Ο  πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Δελάκης καλωσόρισε τους κ.κ. Καλατζή, Μακράκη, και τόνισε ότι: "η νέα σελίδα της ομάδας , γίνεται σε μια σημαντική στιγμή, καθώς φέτος έχουμε την επέτειο των 50 χρόνων του Ηράκλειο, ενώ η χρονιά είναι αφιερωμένη στον πρώτο πρόεδρο του Ηράκλειο τον Γιώργο Βοϊλα, ο οποίος εκτελέστηκε από τους Γερμανούς το 1942"

Ο αντιπρόεδρος κ.Θ.Καλατζής  τόνισε πως : Εμείς έχουμε ένα όραμα, Αυτό μας εμπνέει και μας οδηγεί .Θέλουμε να καλλιεργήσουμε το άθλημα το βάθος, Δεν θέλουμε να κάνουμε ένα "πυροτέχνημα στην ανδρική ομάδα".

Ο Γιώργος Μακράκης που επιστρέφει  μετά από 11 χρόνια στο Ηράκλειο, επεσήμανε :"αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω σε ένα πολύ οικείο χώρο για μένα, ευχαριστώ το Ηράκλειο που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου μου, εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε σε πέρας την φιλοσοφία και το πλάνο που ανέπτυξε πριν από λίγο η διοίκηση.Ο στόχος είναι κοινός και να δώσω μια υπόσχεση ότι θα είμαι εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ να δουλεύω πάνω στο πλάνο που αναπτύχθηκε πριν".

Στους εκπρόσωπους τύπου μοιράστηκε το πλάνο της ομάδας, ενώ μετά την συνέντευξη, παρατέθηκε μπουφές με ποικιλία εδεσμάτων σε πολύ καλό κλίμα.



Σύντομα τα βίντεο....








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.