"Σήκωσαν" μανίκια, Μακράκης και Ηράκλειο.


Συνεδρίασε χτες Δευτέρα (26/06), η επιτροπή μπάσκετ του "Ηράκλειο" παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας Γιώργου Μακράκη και μετά τις γνώριμες, ακολούθησε  συζήτηση, που αφορούσε στη φιλοσοφία και το πλάνο που θα πορευτεί ο Όμιλος τη νέα σαιζόν.

Ο καταξιωμένος τεχνικός, θα έχει πλέον θα έχει το γενικό πρόσταγμα στη λειτουργία όλων των τμημάτων και μέσα στις υποχρεώσεις του θα είναι η η οργάνωση από τις μικρές ηλικίες μέχρι και τους άνδρες.

Εκεί πλέον θα εισηγείται στην Επιτροπή μπάσκετ, που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε συζήτηση  για την ανδρική ομάδα εν όψει της παρουσίας της στην  Β’ Εθνική , που αφορούσε την τη στελέχωση του ρόστερ.

Πρώτος στόχος αποτελεί η ομάδα να διαθέτει έντονο Κρητικό στοιχείο και να δημιουργηθεί ένα κορμός, από τους αθλητές που έχουν παραμείνει,  από επιστροφές δανεικών παικτών και αθλητών που θα προέρχονται από υποδομές, ωστόσο όλοι αυτοί θα αξιολογηθούν, εξ αρχής από τον κόουτς Μακράκη.

Διοίκηση και προπονητής  μπήκαν στη διαδικασία της ονοματολογίας και της λίστας ονομάτων που έχουν έρθει από διάφορους μάνατζερ, ωστόσο την δεδομένη στιγμή , δεν αποτελεί προτεραιότητα καθώς δεν έχει οριστεί το μπάτζετ.

Το ζητούμενο η ανάδειξη γηγενών παικτών, είτε από τις υποδομές, είτε από τις επιστροφές.

Επίσης ο κόουτς Μακράκης θα έχει βοηθούς,  τους προπονητές του Εφηβικού και του παιδικού  , γι αυτό  θα ξεκινήσει αμέσως ατομικές προπονήσεις με παιδιά από τα τμήματα υποδομών του "Ηράκλειο", προκειμένου να εξακριβώσει αν υπάρχουν νεαροί αθλητές, οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες να προωθηθούν στο ανδρικό, μέσω του προγράμματος της παραγωγικής διαδικασίας.

Μέσα στις υποχρεώσεις του προγράμματος αυτού , ο κ. Μακράκης, αναμένεται να κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν και προπονήσεις το εφηβικό και το παιδικό για να έχει μια πλήρη εικόνα .


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.