Οι υποψηφιότητες για το για το Δ.Σ. του Ηράκλειο.Ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη 31/5/2017 στο συμβούλιο του Ομίλου,η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις προσεχείς Εκλογές στο στο Ηράκλειο, με την συμμετοχή ενός "μπασκετικού" παράγοντα , του Θανάση Καλατζή.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μετά από πέντε  χρόνια επιστρέφει  θα είναι στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου .

Ο Μανόλης Σπυριδάκης μαζί με τους Κυριάκο Πετράκη και Τάσο Ζαβουριανό με την προοπτική να εισέλθουν κι άλλοι., θα υποστηρίζουν μπασκετικά το τμήμα ως έφοροι.

Αυτοί που κατέθεσαν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του 2017-2019 οι παρακάτω:

Δελάκης Μιχάλης
Ζερβάκης Νικόλαος 
Καλατζής Αθανάσιος
Κληρονόμος Εμμανουήλ
Μαχλής Αναστάσιος
Μπλαβάκης Δημήτριος
Μπόγρης Κωνσταντίνος
Περδικογιάννης Στέφανος
Πρινιανάκης Γιώργος.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 6-6-2017 και ώρα 12.00΄ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, Δουκός Μποφώρ 1, Ηράκλειο, με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1.Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2.Μετάταξη παρέδρων μελών σε τακτικά.
3.Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού από 1-5-2015 έως 30-04-2017 και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
4.Παραίτηση του Δ.Σ.
5.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
6.Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και 3 τακτικών και έως 2 αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.   

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη                 7-6-2017 και ώρα 17:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα, δηλαδή έχουν εξοφλήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.