Νίκη στην παράταση επί του Δούκα για τους παίδες του Ηροδότου.


Το παιδικό του Ηροδότου,  επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, καθώς στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Αθήνα, ενόψει της νέας σεζόν,  νίκησε στο κέντρο Δαϊς στον Παράδεισο Αμαρουσίου την ομάδα του Δούκα  στην παράταση με σκορ 54-60, κι ενώ το σκορ στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 47-47.

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, η  αναμέτρηση ήταν δυνατή με πολλές "μάχες" μέσα στο παρκέ, με την δυναμικότητα δύο παιδικών ομάδων είναι αρκετά κοντά.

Η ομάδα της Μαρίας Γιαλούση, (που έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν), με την σπουδαία εμφάνιση της απέδειξε πως η σκληρή δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ και τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές, ξεκίνησε να αποδίδει καρπούς, σε υψηλότερο επίπεδο. 

Να τονίσουμε, ότι προπονητής της παιδικής ομάδας του Δούκα είναι ο Ευριπίδης .Μελετιάδης (πρώην ομοσπονδιακός), που απουσίαζε όμως από το σημερινό παιχνίδι , καθήκοντα είχε αναλάβει ο βοηθός του.

Αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου ο Ηρόδοτος, αγωνίζεται στο ΣΕΦ (18:30), με τον Ολυμπιακό.

Α.Σ.Ε Δούκα - Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος  54-60 παράταση (κ.α. 57-47).
Διαιτητής : Υφαντής (Α1), δεν συμπληρώθηκε φ.α.

Αποστολή  ΗΡΟΔΟΤΟΥ

Αθλητές: ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ,ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΚΑΡΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ,ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ,ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ,ΜΑΝΟΥΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ,ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ,ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ,ΠΑΝΤΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΗΣ ,

Coach : ΓΙΑΛΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Συνοδοί αποστολής: ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΚΑΡΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ,ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Φώτο από την (χθεσινή 18/06), αναχώρηση της ομάδας του παιδικού του Ηροδότου, από το λιμάνι Ηρακλείου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.