Με μεγάλη παρουσία και με επιτυχία η ετήσια ΓΣ της ΕΚΑΣΚ, που είχε και απονομές (pics).


Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΑΣΚ, σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017,  και ώρα 18.00, στην κεντρική αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης.

Αρχικά συζητήθηκαν από τα μέλη και τα σωματεία τα θέματα που είχε βάλει η Ένωση , και  σε αυτά εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός μέχρι 31/5/2017.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης (πρόεδρος κ. Μ.Μαρκάκης, Β.Γιαννουλάκης, Γ.Καλαϊτζάκης ,Μ.Χαρωνιτης, Σ.Καρλής, Μ.Κανάκης, Α.Λαπίδης, Β.Φουντουλάκης, Β.Πλεξουσάκης) και το σύνολο σχεδόν των Σωματειων της Κρήτης, εκτος του Αρκαδίου , ΑΟΑΝ, Πεδιάδας και Σητειακού.

Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Σωματεία: ΑΟΚ Χανιά, ΟΑ Χανίων, Κύδων Χανίων, Ρέθυμνο ΑΓΟΡ, ΑΟ Δειλινό, Ανδρογέας ΓΑΣ, Εργοτέλης, Ηρακλειο,Ηρόδοτος, ΟΦΗ, ΓΑΣ Μεσαρά, Αναγέννηση ΑΣΑ, ΑΟ Ιεράπετρα. 

Τα θέματα της ΓΣ ήταν:
1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
2.Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
3.Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού μέχρι 31/5/2017

-Πρόεδρος της Συνέλευσης ορίστηκε ο Απ.Ανυφαντάκης και γραμματέας ο Δ.Βογιάκης.

-Παρουσιάστηκε από τον κ.Μιχάλη Κανάκη ο διοικητικός απολογισμός  (πραγματοποιήθηκαν 833 αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα), που εγκρίθηκε ομόφωνα.

-Παρουσιάστηκε από τον Μ.Χαρωνίτη ο οικονομικός απολογισμός, με τον ταμία της Ένωσης να αναφέρει ότι η ΕΚΑΣΚ δεν χρωστά πουθενά ενώ τόνισε ότι τα έσοδα ήταν 33.698,42 Ευρώ (από επιχορηγήσεις, Έντυπα αθλητών και δωρεές) με το παθητικό να φτάνει τα 28-697,28 Ευρώ και την διάφορα τους να είναι 5001,14 Ευρώ (4694,97 στην Τράπεζα και 306,17 μετρητά).

-Αφού διαβάστηκε η έκθεση της Εκτελεστικής επιτροπής, εγκρίθηκε ομόφωνα, ο οικονομικός, απολογισμός.

-Σημαντική πρόταση ήρθε από τον πρόεδρο της  Ένωσης, Μπάμπη Μαρκάκη, ο οποίος θεωρεί ότι η ΕΚΑΣΚ πρέπει να δείξει και το κοινωνικό της πρόσωπο. 

Ο πρόεδρος πρότεινε, να υπάρχει άτυπο και μη υποχρεωτικό εισιτήριο σε όλους τους αγώνες, όλων των πρωταθλημάτων και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε ένα κοινωφελές ίδρυμα που τα έχει ανάγκη. 

Η πρόταση εγκρίθηκε ομόφωνα κι έτσι σε επόμενα ΔΣ θα  επιλεγεί το ίδρυμα που θα ενισχυθεί και να υπάρξει και η ανάλογη ενημέρωση του κόσμου.

-Στην συνέχεια συζητήθηκε εκτός ημερησίας , διάφορα θέματα που αφορούσαν τα πρωταθλήματα της Ένωσης και το Αναπτυξιακό και αποφασίστηκε ομόφωνα, να έρθουν έγγραφες προτάσεις και να τεθούν υπό συζήτηση στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων.

-Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρ. Κουκιαδάκης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κ.Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γ.Βουρεξάκης και ο υπεύθυνος της ΑΝΕΚ SUPERFAST κ. Δημ.Γιαλεσάκης.

-Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και μέλη των Διαιτητών και Κριτών Κρήτης .

-Όλοι οι παραπάνω βράβευσαν ομάδες στις απονομές στις τρεις πρώτες ομάδες των πρωταθλημάτων περιόδου 2016/2017 και συγκεκριμένα :

Πρωτάθλημα Ανδρών:              
1. Α.Ο.Κ. ΧΑΝΙΑ
2. Α.Ο. ΚΥΔΩΝ
3. Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ
Πρωτάθλημα Γυναικών:          
1. Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ
2. Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3. ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
Πρωτάθλημα Εφήβων :           
1. Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
2. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.
3. Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Πρωτάθλημα Νεανίδων :       
1. Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2. ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
3. ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ
Πρωτάθλημα Παίδων:           
1. Α.Ο. ΚΥΔΩΝ
2. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.
3. Α.Ο. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
4. Α.Σ.Α ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ( Πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων Β’)
Πρωτάθλημα Κορασίδων :   
1. Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2. ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ
3. Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Σύντομα πλούσιο φωτορεπορταζ-βίντεο.









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.