Με συγκίνηση και τιμές, γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια του Ανδρογέα (pics).



Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση- γιορτή για  τα 30 χρόνια του  Γ.Α.Σ. "ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ" , σε κλίμα συγκίνησης ενώ τιμήθηκαν οι κ,κ Τούλης Νίκος, Παπουτσάκης Αντώνης και Γρύλλης Βαγγέλης για την προσφορά τους στον μπασκετικό χώρο.

Το δελτίο τύπου του  Γ.Α.Σ. "ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ"
"Μία βραδιά συγκινησιακά φορτισμένη, με τους τιμώμενους να εκπλήσσουν ευχάριστα τα μέλη του "ΑΝΔΡΟΓΕΑ", αφού ο αρχισυντάκτης και μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ κ.Παπουτσάκης Αντώνης ανέγνωσε ακροστιχίδα -που ο ίδιος έφτιαξε- με τα γράμματα του "ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ". 

Ο πρώτος προπονητής του Συλλόγου στο τμήμα μπάσκετ ο κ.Γρύλλης Βαγγέλης θύμισε περιστατικά στους τότε έφηβους αθλητές του, ενώ ο γνωστός σε όλους προπονητής και στέλεχος του ΔΟΠΑΜΦΑΗ κ.Τούλης Νίκος μεταξύ άλλων ευχήθηκε -αφού πρώτα τους κατονόμασε- σε 3 νεαρούς αθλητές της ομάδας, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, να έχουν επιτυχία στην δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

"Μία βραδιά που σκοπό είχε την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μελών, που στόχος της ήταν η διασκέδαση και ο εορτασμός των 30 χρόνων του "ΑΝΔΡΟΓΕΑ", στέφθηκε με επιτυχία.

Επίσης, είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που βρέθηκαν κοντά μας και μας έδωσαν την δυνατότητα να τους τιμήσουμε οι κύριοι Τούλης, Παπουτσάκης και Γρύλλης, προσωπικότητες που είναι γενικώς παραδεκτό πως η προσφορά τους στον χώρο της καλαθοσφαίρισης και γενικότερα στον χώρο του αθλητισμού είναι τεράστια.

Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχαριστήσω των Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης και ειδικότερα των Πρόεδρο κ.Μαχαιριανάκη Μιχάλη και την Γενική Γραμματέα κα.Καρανικόλα Αλεξάνδρα για την παρουσία τους και να κλείσω ανακοινώνοντας το τουρνουά που διοργανώνεται από τον "ΑΝΔΡΟΓΕΑ" στην μνήμη του ιδρυτή του, του αείμνηστου Γιώργου Τσομπανάκη, για το οποίο λεπτομέρειες θα δοθούν προσεχώς", δήλωσε ο Πρόεδρος του "ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ" κ.Ανυφαντάκης Απόστολος.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.