Ξύπνησαν μνήμες και συγκίνηση, για τα 30 χρόνια μπάσκετ της Γ.Ε.Η.



Μπασκετική ιστορία 30 χρόνων "ξύπνησε" τη Παρασκευή 23/06, στις 21.00 στο "Iraklio Bowling Center", σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση που άγγιξε το τέλειο, που αναβίωσε όλη την μπασκετική ιστορία της ΓΕΗ και μαζί τα  σπουδαιότερα κομμάτια της ιστορίας του Κρητικού μπάσκετ .

Η ιστορία του μπάσκετ της ΓΕΗ συνάντησε την ιστορία του Κρητικού μπασκετ, σε μια εκδήλωση που ξύπνησε συγκινήσεις και μνήμες.

Οι συνένωση όλων των γενεών από το 1976 έως το 2005, βρέθηκαν  στο "Iraklio Bowling Center",  σε μια τέλεια εκδήλωση, που οι οργανωτές της είχαν προβλέψει τα πάντα.

Ο Νίκος Τούλης , είχε φροντίσει να είναι τα πάντα στην εντέλεια και με την ακρίβεια χρόνου που τον διακρίνει, κύλησε η βραδιά όπως ακριβώς αρμόζει.

Από την διακόσμηση του , όπως τα "σουπλά" και τα σημαιάκια της ΓΕΗ στα τραπέζια, τα πανό που ανέφεραν "μια ζωή ΓΕΗ" και κυρίως  η προβολή μέσω τηλεόρασης όλης της ιστορίας της ΓΕΗ, που ξύπνησε συγκινήσεις και μνήμες καθώς  οι παρευρισκόμενοι "ρουφούσαν" κάθε εικόνα .

Η συμμετοχή καθολική (125 άτομα), ήρθαν απ όλη την Ελλάδα από τα Χανιά (Παντελής Χουλάκης), Σητεία (Παντελής Περδικάκης), Γιάννινα, έως τον Καναδά (ο Στέφανος Μπίλλιαρης), που δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν αυτήν την εκδήλωση.

Να τονίσουμε ότι οι περισσότεροι από τους οποίους παραβρέθηκαν και αποτελούν την ιστορία του Κρητικού μπάσκετ, είναι οι στυλοβάτες του μπασκετ της Κρήτης στις μέρες μας καθώς το στηρίζουν ενεργά από διάφορα πόστα.

Κάθε καλεσμένος έλαβε αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ βραβεύθηκαν η ζωντανή ιστορία του Κρητικού μπάσκετ Μιχάλης  Δασκαλάκης και ο εμβληματικός Νίκος Τούλης.

Ο Νίκος Τούλης, θα μοιράσει σε όλους τους πρώην αθλητές της ΓΕΗ σύντομα, στικάκι, με όλη την ιστορία της ΓΕΗ , που προβλήθηκε στην τηλεόραση αφού θα συμπεριλάβει και νέο υλικό.

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν τις υπέροχες δημιουργίες από το κατάστημα του πρώην συμπαίκτη τους Γιώργου Σουλτάτου και χαλαροί διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια εξαιρετική εκδήλωση που τα είχε όλα.

Σύντομα πλούσιο φωτορεπορταζ και βίντεο.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.