Η γιορτή των ακαδημιών του ΑΟΚ Χανιά.



Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η γιορτή των Ακαδημιών του ΑΟΚ Χανιά που σήμανε και το τέλος των φετινών υποχρεώσεών τους. 

Η γιορτή των Ακαδημιών  έλαβε χώρα το Σάββατο (17/6) στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά. 

Δεκάδες παιδιά πλημμύρισαν το γήπεδο και είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια “ψυχαγωγική” προπόνηση, υπό την επίβλεψη του τεχνικού “τιμ” της ομάδας και παρόντων των γονέων τους αλλά και της διοίκησης του ΑΟΚ.

Το “κλου” της γιορτής ήταν ο αγώνας ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς τους, γεγονός που άπαντες ευχαριστήθηκαν δεόντως. 

Η χαρά ήταν “ζωγραφισμένη” στα πρόσωπα όλων και κυρίως, των ανθρώπων του ΑΟΚ που ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με όλες τις δυσκολίες που αυτή συνοδεύει και που τη δεδομένη στιγμή αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.

Μάλιστα, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΑΟΚ Χανιά, Δημήτρης Ροδάς δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου: 

"Τελείωσε μια εποικοδομητική χρονιά για όλους μας. Θετικό στοιχείο ότι υπήρχε καθημερινή πρόοδος, σε μια αν μη τι άλλο, δύσκολη χρονιά για όλους. Καταφέραμε πολλά πράγματα και ικανοποιούμαστε που βλέπουμε χαρούμενα παιδιά και χαρούμενους γονείς".

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε και η ανδρική ομάδα του ΑΟΚ που αποθεώθηκε καθώς οι παίκτες σήκωσαν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΚΑΣΚ για το 2017!

*Φωτογραφία: Στράτος Σολανάκης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.