30 χρόνια μπάσκετ-Γ.Ε.Η.- Παρασκευή 23/06 στο IRAKLIO BOWLING CENTER.



Εικόνες και αξέχαστες στιγμές θα επανέλθουν στη μνήμη, αύριο 23/6 και ώρα 21.00 στην αυλή του IRAKLIO BOWLING CENTER στην Λ.Ικάρου και  Εθνικής Αντιστάσεως (Λιμάνι), καθώς παλιοί αθλητές της ΓΕΗ, μαζί με προπονητές και παράγοντες του σωματείου της εποχής  θα συναντηθούν και θα έχουν να πουν πολλά.

Ένα σωματείο που έδωσε πολλά, παρά πολλά στο μπάσκετ της Κρήτης η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου, θα γιορτάσει τη διαδρομή των 30 χρόνων (1976-2005) και όπως γράφει στην σελίδα του ο Νίκος Τούλης, "μπασκετικές παρέες της χώρας (150 αθλητές-προπονητές-παράγοντες) θα είναι εκεί.

Την οργάνωση του ξεχωριστού αυτού γεγονότος έχουν αναλάβει οι Μιχάλης Δασκαλάκης, Νίκος Τούλης και Στέλιος Διαλεκτάκης.

Φώτο: "Γηπ. Ηρακλειου-Μάης 81- Η παιδική ομάδα της ΓΕΗ περιόδου 1980/81 με προπονητή τον Νικο Τουλη κατακτά το πρωτάθλημα Κρήτης. 
Στην αναμνηστική φώτο κατά την διάρκεια των απονομών διακρίνονται από αριστερά : 
Νικος Βενερακης -Νεκτάριος Σαατσάκης -Γιωργ.Φασουλακης -Στέλιος Διαλεκτάκης -Γιώργος Σουλτάτος -Κωστ.Περαντωνακης - Νίκος Φρουδαράκης -Κωστ.Μαραγκακης -Αντώνης Πηρουνάκης -Παναγ.Ανδρικακης -Μιχ.Δασκαλάκης (έφορος). 
Κατω ο προπονητής Νίκος Τουλης με το Κύπελλο."

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.