Αποχαιρέτησε τον ΓΑΣ Κομοτηνή , ο Μάρκος Καλαντζής, που επιστρέφει Ηράκλειο.


Χθες βράδυ  (27/06), η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής , αποχαιρέτησαν δύο συμπαίκτες τους (πάνω η σχετική φώτο), οι οποίοι δε θα βρίσκονται του χρόνου στο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Όπως αναφέρει η ομάδα του ΓΑΣ: "Δύο εξαιρετικά παιδιά, καλοί παίκτες αλλά και καλοί συμπαίκτες, ο Μάρκος Καλαντζής και ο Γιώργος Καναράς, ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και του χρόνου θα αγωνίζονται ο πρώτος στο Ηράκλειο κ ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάρκος Καλαντζής ήρθε στο ΓΑΣ πριν 4 χρόνια, αγωνίστηκε στο εφηβικό και το αντρικό στη Γ εθνική τον πρώτο χρόνο και βοήθησε την ομάδα να ανέβει κατηγορία. 

Την επόμενη χρονιά διακρίθηκε στη Β εθνική και τις 2 τελευταίες χρονιές πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Γ εθνική και πάλι, αναφέρει ο Σύλλογος που εύχεται: "Καλή επιτυχία στην καινούργια τους ομάδα και να ναι πάντα γεροί".

Να τονίσουμε με την σειρά μας ότι το kritikobasket.gr , από τις 3 Ιουνίου, είχε αναφέρει για την επιστροφή του Μάρκου Καλαντζή που είχε μια εξαιρετική χρονιά στην Γ Εθνική με τον ΓΑΣ Κομοτηνή,που αναφέρουμε, τα στατιστικά του, στις 03/06.

.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.