Α.Κόνιαρης |"Στόχος είναι να παίξουμε ωραίο μπάσκετ".


Η Εθνική μας ομάδα έχει μπει σε τροχιά Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο Χανιώτης γκαρντ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Κόνιαρης έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της Media Day που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (15/6).
Ο Κόνιαρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας και την αισιοδοξία του ότι η Εθνική μας θα πετύχει τους στόχους της.

Οι δηλώσεις Κόνιαρη (πηγή NOVA):

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι με αυτά τα παιδιά για τελευταία φορά. Εμείς σκεφτόμαστε κάθε χρόνο πότε θα ξαναβρεθούμε γιατί το ευχαριστιόμαστε και μέσα στο γήπεδο και έξω.
Είναι η τελευταία μας χρονιά και πιστεύω θα παίξουμε με όλο μας το "είναι".

Ξέρω ότι τα παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν.
Σίγουρα εγώ νιώθω λίγο καλύτερα και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και ότι ξέρω ακριβώς το παιχνίδι μου αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά σιγά σιγά θα το βρουν.
Δεν σκέφτομαι ότι μπαίνω με διαφορετική αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι. Απλά νιώθω ότι παίζω πιο άνετα.

Στόχος για εμένα είναι να παίξουμε πραγματικά ωραίο μπάσκετ, να το ευχαριστιόμαστε μεταξύ μας και να το ευχαριστιέται και ο κόσμος που έρχεται.
Γιατί αν γίνεται αυτό, ακόμη και μετάλλιο να μην πάρουμε εμείς θα είμαστε καλά. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις ειδικά για το μπάσκετ. Απλά χαίρομαι πολύ για τη στήριξη. Ακόμη και όταν ήμουν τραυματίας. Ο κόσμος ήταν ένα με τα παιδιά. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό που υπάρχει σε αυτή την ομάδα».

Χωρίς τον Παπαγιάννη το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών ; (Πηγή: sport24.gr )

Όταν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής Νέων Ανδρών πριν από μερικές μέρες, είδαμε ανάμεσα στα ονόματα και εκείνο του Γιώργου Παπαγιάννη.

Τώρα, ένα μήνα πριν το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στην  Κρήτη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 20χρονου (έχει γενέθλια στις 3 Ιουλίου) σέντερ των Sacramento Kings.

Ο Παπαγιάννης απουσίαζε από τη  media day στο ΟΑΚΑ και δεν θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία, καθώς συνεχίζει τις προπονήσεις του επί αμερικανικού εδάφους, θα συμμετάσχει στα Summer Leagues του ΝΒΑ με τη φανέλα των Kings και θα περιμένει να δει αν θα κληθεί στην προεπιλογή και την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών από τον ομοσπονδιακό προπονητή (που δεν έχει ακόμη βρεθεί) για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

 Υπενθυμίζουμε πως ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Νέων Ανδρών μετά την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ, καθώς είχε κληθεί και αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας το καλοκαίρι του 2014.

 Στη rookie χρονιά του ο Παπαγιάννης είχε 5.6 πόντους και 3.9 ριμπάουντ ανά 16.1 λεπτά συμμετοχής σε 22 ματς κανονικής περιόδου, μετά από πολλά πήγαινε-έλα από τους Sacramento Kings στους Reno Bighorns της D-League.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.