Αναχώρησε για το Πανελλήνιο κορασίδων ο ΟΦΗ.


Με στόχο την καταξίωση η ομάδα κορασίδων του ΟΦΗ, αναχώρησε χθες βράδυ (26/06), από το λιμάνι του Ηρακλείου, με προορισμό τον Βόλο, οπού θα συμμετέχει στην τελική φάσης του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που θα διεξαχθεί από 28 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου .

Η ομάδα του Νίκου Δελατόλα, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και παρα το γεγονός οτι το τελευταιο διάστημα, δεν καταφερε να πραγματοποιήσει "δυνατα" φιλικά, δείχνει οτι είναι ετοιμη για τις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Με ανακοίνωσή του το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη εύχεται στις "ασπρόμαυρες" (όπως και στον Ηρόδοτο την άλλη εβδομάδα στο Πανελλήνιο Νεανίδων και Κύδων στο παίδων) "υγεία, δύναμη και πίστη".

"Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ,ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΥΓΕΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!"

Η πρώτη αντίπαλος των πρωταθλητών Κρήτης , την Τετάρτη 28/06/2017 στις 16.00, θα ειναι ο  ΑΟ Φάρος Κερατσινίου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.