Πολυτιμότερος παίκτης ο Γ.Καλαϊτζάκης στην Βαρκελώνη , στο adidas Crazy Explosive (vid).


Η παρουσίαση του νέου παπουτσιού μπάσκετ της adidas, το adidas Crazy Explosive, από την δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη, που μας αναφέρει οτι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης  ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης  που σημαίνει πως θα ταξιδέψει στην Αμερική, όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει προπόνηση με κάποιον από τους σπουδαίους ΝΒΑrs της adidas

Γιώργος Καϊλαϊτζάκης, ετών 18, αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, δίδυμος αδερφός του Γιώργου, αθλητής του Άρη και Κωνσταντίνος Καμπουρίδης, αθλητής του ΠΑΟΚ. Και οι τρεις διεθνείς με την, - πολλά υποσχόμενη-,  εθνική Ελλάδας Under 18.

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Καταλονίας το μεσημέρι πού σ’ ένα καταπληκτικό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου η ελληνική ομάδα «προκλήθηκε» σε διαγωνισμό σουτ από τους εκπροσώπους των άλλων χωρών. Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, και διάφορες χώρες της κεντρικής Ευρώπης...

Αυτή ήταν η πρόγευση. Γιατί οι εκπλήξεις ήταν πολλές για ένα 48ωρο...

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μαζευτήκαμε όλοι για 3 on 3 street basketball στο Parc Delpoblenou.. Υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία στο pick αλλά η ομάδα μας δεν καταλαβαίνει από δύσκολες συνθήκες... Οι τρεις διεθνείς μας, φόρεσαν τα Crazy Explosive τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Η συνέχεια μας βρήκε στο Palou Sant Jordi... Και η παρέα μας μεγάλωσε.. Κι είχε άρωμα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού..  Άρωμα από ΝΒΑ!

Άντριου Γουίγινκς (Μινεσότα Τίμπεργουλφς) ο ντροπαλός 22χρονος γιος του θρυλικού και αγαπημένου μου Μίτσελ, του οποίου τη φανέλα έχω ακόμα κρεμασμένη στο δωμάτιό μου. Ο Ρίκι Ρούμπιο (Μινεσότα Τιμπεργουλφς) με τον οποίον μετρήσαμε τα σημάδια από τους τραυματισμούς στα πόδια μας. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις (Νιου Γιορκ Νικς) που «ζήλεψε» τα δικά μου, μαύρα, adidas UltraBOOST! 

O Ντανίλο Γκαλινάρι (Ντενβερ Νάγκετς) που καταλάβαμε τον λόγο που ο Τζόρτζιο Αρμάνι το επέλεξε για μοντέλο του! Οι πιο μικροί Τζαμάλ Μάρεϊ (Ντένβερ Νάγκετς)  και Μπράντον Ίνγκραμ (Λέικερς) που δεν σταμάτησαν στιγμή να χαμογελούν!

Η βραδιά έκλεισε με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Εκεί όπου ο Κωνσταντίνος Καμπουρίδης επηρεασμένος από την «εκρηκτική» αίσθηση των adidasCrazy Explosive του, λίγο έλειψε να «εκτοξευθεί» στην κορυφή των προτιμήσεων των κριτών...

Τα καλύτερα όμως μας περίμεναν στο τέλος. 

Όταν ο «ταλαντούχος κύριος» ...Γιώργος Καλαϊτζάκης, ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ανάμεσα σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο τουρνουά.

Και τι σημαίνει αυτό; Πως θα ταξιδέψει στην Αμερική, όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει προπόνηση με κάποιον από τους σπουδαίους ΝΒΑrs της adidas… 

Δεν το λες και λίγο..


«Δυo λόγια για το παπούτσι»
Το Crazy Explosive 17 είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της adidas στα μπασκετικά παπούτσια. Νεανικό και γεμάτο ενέργεια, φτιάχτηκε για τον πραγματικό Creator, τον δημιουργικό παίκτη που έχει ένα δικό του ξεχωριστό όραμα για το άθλημα και θέλει να δημιουργήσει το δικό του στυλ και τη δική του πορεία. 

Έχει δουλευτεί σε συνεργασία με νέους, ταλαντούχους παίκτες όπως οι Wiggins και Ingram και έχει τεσταριστεί ώστε να δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά και την απόδοση αλλά και το στιλ, κάτι που είδαμε και στην πράξη στο Global Launch event του παπουτσιού. 

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από 1η Ιουλίου στα adidas Stores στα Ελληνικό, Cosmos Θεσσαλονίκη & The Mall Athens, στα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Sport Περιστέρι & Ν. Ερυθραία, Nespo Athletics Θεσσαλονίκη, Sport Café Βριλήσσια, Sport Loft Κηφισιά και Zakcret Πειραιά καθώς και στο www.adidas.gr.

Πηγή: "gazzetta.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.