Ζυμώσεις για Φάρο Κερατσινίου, για την Α1.


Τα σενάρια πάνε κι έρχονται για την άνοδο στην Α1! Ο Φάρος Κερατσινίου ανέβηκε στην Α1, αλλά δεν θα συνεχίσει με τη μορφή, που είναι. 

Διάφορες ζυμώσεις γίνονται τις τελευταίες μέρες και, όπως έχει δηλώσει το αφεντικό της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, σε 10-15 μέρες θα έχει τελειώσει η ιστορία.

Μέχρι στιγμής το επικρατέστερο σενάριο, όπως γράφει το sdna.gr, ή μάλλον αυτό, που ακούγεται περισσότερο, είναι το ενδεχόμενο να πάρει την θέση (άγνωστο με ποια διαδικασία) το Περιστέρι. Οι φήμες αναφέρουν μάλιστα ότι σε μία τέτοια περίπτωση προπονητής του Περιστερίου θα είναι ο Αρης Λυκογιάννης.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, αναφέρεται κι άλλο σενάριο: «μετακόμιση» του Φάρου στην Λευκάδα. Η Δόξα Λευκάδας υποβιβάστηκε στη πρώτη της παρουσία στην Α1, αλλά υπάρχει κόσμος στο νησί, που αγαπάει το μπάσκετ. Και σαφώς θέλει, όπως συνεχίσει να υπάρχει ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Λογικά, μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Και από κει και πέρα αυτό, που θα μένει να δούμε, είναι η προσπάθεια του Πανιωνίου να αποκτήσει ουσιαστικά και όχι τυπικά δικαίωμα συμμετοχής, εκεί, όπου ανέβηκε παλικαρίσια και ανήκει παραδοσιακά. 

Πηγή: "sdna.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.