Τουρνουά Ν.Γαλυφιανάκης (video).



Το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου, ξεκινάει το τουρνουά "Νίκος Γαλυφιανάκης", σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου –  ΔΟΠΑΦΜΑΗ -Τμήμα Αθλητισμού.

Πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά,  μίας εκ των μεγαλύτερων μορφών του κρητικού μπάσκετ, του Νίκου Γαλυφιανάκη, ενός ξεχωριστού ανθρώπου-αθλητή.

Να θυμίσουμε πως στις 30/12/2012, ένα βαρύ πέπλο θρήνου έχει σκεπάσει το κρητικό μπάσκετ μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου, χαμένος μετά από μια μεγάλη μάχη που έδωσε.

Το kritikobasket.gr, που είχε την τιμή να ήταν στο πλάι του Νίκου σαν έφορος το διάστημα που ήταν προπονητής στις Ακαδημίες του ΟΦΗ, κάνει ενα μικρό αφιέρωμα, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεώτεροι, "τι εστί" ο Αρκαλοχωρίτης τεχνικός.

Η σχετική ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει: 

"Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα τιμήσει και φέτος τη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη, με ένα σπουδαίο τουρνουά μπάσκετ, το οποίο διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ -Τμήμα Αθλητισμού. Φέτος η συμμετοχή ξεπερνάει τις προσδοκίες, καθώς ακόμη περισσότερες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή.
Στο φετινό τουρνουά, ενσωματώθηκε και αυτό των μικρών ηλικιών το οποίο πέρσι γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί 27/28 Μαΐου, στα γήπεδα της Εφόδου και οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι:
BC ACADEMY OASIS
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
ΑΟΑΝ
ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ
ΓΙΟΥΧΤΑΣ
ΔΕΙΛΙΝΟ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΗΡΟΔΟΤΟΣ
ΟΦΗ
ΠΕΔΙΑΔΑ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ".

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Δείτε το βίντεο αφιέρωμα  του Γιώργου Πατελάρου, στον Ν.Γαλυφιανάκη.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.