Το Χρώμα Run ενισχύει την Αναγέννηση και τον ΟΦΑ Αρκαλοχωρίου (pics).Ο αθλητικός σύλλογος ΑΘΛΗΣΥ που δραστηριοποιείται στο Αρκαλοχώρι κ διοργανώνει το ΧΡΩΜΑ RUN και τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, μέρος των εσόδων, διατέθηκε στην Αναγέννηση και αφορά τη δωρεά αθλητικού υλικού  .

Το δελτίο τύπου της ΑΘΛΗΣΥ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα «Χρώμα Run» θέλουν να ευχαριστήσουν,  τους  χιλιάδες συμμετέχοντες που πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης μας, σε ένα ξεχωριστό αγώνα γεμάτο χρώματα και χαμόγελα που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. 

Ευχαριστούμε επίσης τους αφανείς ήρωες του αγώνα, τους 160 και πλέον εθελοντές που εργάστηκαν με την ψυχή τους για να μπορέσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους εμάς ήταν τα χιλιάδες χαμόγελα των συμμετεχόντων ! 
Όλοι μαζί καταφέραμε να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας μας . 

Μετά από ομόφωνη απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα , μέρος τον εσόδων θα διατεθούν :
α) στην ενίσχυση της προσπάθειας συλλογής χρημάτων, που καταβάλετε από την ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, για την αγορά ενός νέου μηχανήματος βραχυθεραπείας στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο θα βοηθήσει στην καταπολέμηση διαφόρων μορφών καρκίνου.
β) στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου για την αγορά υλικών πρώτης ανάγκης 
γ) στα δύο αθλητικά σωματεία του Αρκαλοχωρίου ( Αναγέννηση και Ο.Φ.Α. ) για την αγορά αθλητικού υλικού.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φορείς και πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος , τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Μινώα Πεδιάδος, το Επιμελητήριο Ηρακλείου , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου, την Ελληνική Αστυνομία , τον Ερυθρό Σταυρό , τους Εθελοντές Ιατρούς και τους Ραδιοερασιτέχνες Κρήτης.  

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους  χορηγούς του αγώνα!

Επόμενο ραντεβού στον  3ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.

Το «Χρώμα Run» επιστρέφει το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 , στο ίδιο μέρος , την ίδια ώρα , με περισσότερα χαμόγελα!"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.