Το κάλεσμα του Ν.Τούλη, που συνδύασε το παρελθόν με το παρόν.


Ο εμβληματικός, ο αιρετικός και πάντα ακριβής στις τοποθετήσεις του με λόγια σταράτα, πρώην προπονητής και μάνατζερ του Ηράκλειο, Νίκος Τούλης , συνδύασε την ιστορική στιγμή του Ομίλου, που ανέβηκε στην Α1 κατηγορία σαν..αύριο 13 Μαΐου 1995 και σε συνδυασμό με την μεγάλη μάχη για την παραμονή που δίνει συμπτωματικά  22 χρόνια μετά, με τον Αρκαδικό  την ίδια μέρα.

Έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, καλεί τον κόσμο που αγαπά τον αθλητισμό ,το μπάσκετ , που χαίρεται με τις επιτυχίες των αθλητικών ομάδων της περιοχής, να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Γ.Βισκαδουράκη.

O Νίκος Τούλης αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό:

"ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ- πριν 22 χρόνια - (13 Μαΐου 1995) … Η ομάδα Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ανεβαίνει στην Α1 και φέρνει στη πόλη το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

ΑΥΡΙΟ (13 Μαΐου 2017) εσύ που αγαπάς τον αθλητισμό ,εσύ που αγαπάς το μπάσκετ ,εσύ που χαίρεσαι με τις επιτυχίες των αθλητικών ομάδων της περιοχής ,έλα στο κλειστό 2Αοράκια 17.00 και να ενώσεις το δικό σου χειροκρότημα ,με την προσπάθεια των αθλητών του ΗΡΑΚΛΕΙΟ για την παραμονή της ομάδας στην Α2'".

Στην φωτογραφία που ''ανέβασε'' ο Ν.Τούλης με την ξεχωριστή ιστορία στο Κρητικό μπάσκετ, βλέπουμε την ομάδα του 1995 που ανέβηκε στην Α1 κατηγορία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.