Ήττα για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο απ’ τον ΠΑΣΚΑ, το βάρος με Μαρούσι.



Την ήττα με 62-48 γνώρισε ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο στο κλειστό του Μετς από τον ΠΑΣΚΑ στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο και το βάρος ρίχνεται τώρα στο επόμενο παιχνίδι, (τελευταίο εντός), με το Μαρούσι, που θα κρίνει την συμμετοχή του  στο Final 4.

Το δελτίο τύπου της ομάδας :

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο έπαιξε προχθες , Σάββατο 13 Μαΐου στο κλειστό του Μέτς στην Αθήνα,και ηττήθηκε απο την ομάδα του ΠΑΣΚΑ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διργανώνεται απο την ΟΣΕΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η ομάδα μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη. Απόδειξη είναι οτι το score του 2ου ημιχρόνου ήταν ισόπαλο και αυτό μας δίνει θάρρος για το μέλλον.

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να συγχαρεί την ομάδα του ΠΑΣΚΑ για την έως τώρα πορεία του στο θεσμό και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Τώρα η ομάδα μας συγκεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς για την 1η μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα! 

Είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, εφόσον το Μαρούσι χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να πλασαριστεί στην 3η θέση και να έχει ελπίδες συμμετοχής στο Final 4 που θα γίνει τον επόμενο μήνα .

Το παιχνίδι με το Μαρούσι , το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μας εντός έδρας για τη φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 21 Μαΐου στα 2 Αοράκια , στις 5 μμ. και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας.

Η είσοδος, όπως πάντα , είναι δωρεάν!

Διαιτητές : Παυλόπουλος , Στρέμπας
Τα δεκάλεπτα: 16-11, 35-21 (ημίχ.), 49-36, 62-48.
ΠΑΣΚΑ (Χρόνης): Σουλιώτης, Σγαρδέλης 15, Μυρωνάκης, Τσούμας 8, Χατζηαργυρίου, Πάλσιν,Γκοτζαράι 12, Μακρής 25, Σπέντζος 2.
ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χατζηδάκης): Ψαράκης, Χατζηδάκης 20, Σέβτσοβ, Σταματάκης 13,Χριστόφορος 6, Στυλιανακάκης 9.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.