Διαιτητές Γ’ Εθνικής οι Πίπλιος-Σκανδαλάκης!(pics).


Δύο ακόμα διαιτητές από τον τοπικό Σύνδεσμο της Κρήτης, πήραν άξια προαγωγή για τις Εθνικές κατηγορίες και έτσι το σύνολο των ρέφερι που μπορούν να σφυρίξουν αγώνες Εθνικών πρωταθλημάτων και αυτοί είναι ο Πίπλιος Παναγιώτης και ο Νίκος ως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ:
"Το Σαββατοκύριακο 27-28/5/2017, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής, διοργάνωσε το σεμινάριο επιλογής διαιτητών (Προστάζ), οι οποίοι θα προαχθούν από το τοπικό στη Γ Εθνική κατηγορία.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης γι’ άλλη μια χρονιά κατέγραψε στο ενεργητικό του μια σημαντική επιτυχία, καθώς δύο ακόμη μέλη του κρίθηκαν άξια να διευθύνουν αγώνες πρωταθλημάτων σε εθνικό επίπεδο. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους συναδέλφους, κκ. Πίπλιο Παναγιώτη, 26 ετών, απόφοιτο της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (Σ.Υ.Δ) της Αεροπορίας με ειδικότητα στη Μετεωρολογία και Σκανδαλάκη Νίκο, 23 ετών, φοιτητή του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. 

Οι δυο συνάδελφοι ξεκίνησαν τη διαιτητική της πορεία περατώνοντας τη σχολή διαιτησίας το 2013.

Οι εν λόγω διαιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα απαιτούμενα, (τεστ ερωτήσεων περί του 
κανονισμού, φυσικής κατάστασης αλλά και διεύθυνσης αγώνα), και αποτέλεσαν δυο από τους 27 διαιτητές σε όλη την Ελλάδα που προάχθηκαν στις εθνικές κατηγορίες με δυνατότητα να διευθύνουν τόσο αγώνες Γ εθνικής Ανδρών όσο και Α2 Εθνικής Γυναικών.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας που καταβάλουν τόσο οι ίδιοι όσο και ο Σύνδεσμος, ο οποίος μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρουν θερμά τους κκ. Πίπλιο και 
Σκανδαλάκη, και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία στους αγώνες εθνικών κατηγοριών και πάντα επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ζωής τους".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.