Ανταγωνιστικός και βελτιωμένος ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο στο Μετς.



Καλή παρουσία για τον βελτιωμένο ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,  στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Άτλαντα στο κλειστό του Μετς και το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει.


"Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διοργανώνεται απο την ΟΣΕΚΑ ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο αντιμετώπισε τον αήττητο Άτλαντα στο κλειστό του Μέτσ χθες ,Κυριακή 7 Μαΐου και ηττήθηκε με score 68-45.

Η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη σε σύγκριση με το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου (στα 2 Αοράκια όπου είχε λήξει με τελικό score υπέρ του Άτλαντα 31-67) και αυτό μας δίνει θάρρος για να συνεχίσουμε την ανοδική αγωνιστικά πορεία της ομάδας μας προκειμένου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. 

Για μια ακόμα φορά η ομάδα μας δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια απο τους αντιπάλους και τους διαιτητές για την αγωνιστική της εικόνα (λαμβάνοντας υπόψην οτι αυτή είναι η πρώτη μας συμμετοχή και οτι το επίπεδο του νοτίου ομίλου είναι αρκετά υψηλό). 

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Άτλαντα για τη φιλοξενεία και να της ευχηθεί καλή συνέχεια στη διοργάνωση.

Απο σήμερα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε και να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι πάλι στην Αθήνα , απέναντι στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣΚΑ το Σάββατο , 13 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο του Μετς".

ΑΤΛΑΣ - ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ    68-45
Διαιτητές : Σέρρας - Παπαφωτίου
Τα δεκάλεπτα: 19-10, 36-25 (ημίχ.), 50-35, 68-45.

ΑΤΛΑΣ: Νίκι Ντουμάνα, Στάνκοβιτς 4, Ντομγκιόνι, Κωνσταντινόπουλος Α., Κωνσταντινόπουλος Β. 2, Κότσαρης 8, Χαλδαίος 6, Βάσης 8, Χριστοδούλου 36, Ζαφειρόπουλος, Λιανός 4.
ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Χουρδάκης, Κοκκινάκης, Ψαράκης 5, Χατζηδάκης 23, Σέβτσοβ 2,Σταματάκης 14, Χριστόφορος, Στυλιανακάκης 1.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.