Αποφασισμένοι, να δώσουν το "παρόν" στην επόμενη μέρα το Ηράκλειο.



H υποβιβασμός από την Α2, για μια νοικοκυρεμένη ομάδα όπως το Ηράκλειο, ήταν σίγουρα καθαριστικός αλλά οι άνθρωποι της ομάδας, δεν αφήνουν την ομάδα στην τύχη της,δηλώνουν "παρόν" ζητώντας την εξιλέωση που θα κρίνει πολλά, το επόμενο διάστημα και αναμένονται εξελίξεις, σε όλα τα μέτωπα. 

H   ανακοίνωση ευχαριστεί μεταξύ άλλων τους χορηγούς της ομάδας και την "Κίτρινη αποστολή", για το κοινωνικό της έργο, που  είναι αξιοσημείωτο σε κάθε επίπεδο.

Αναλυτικά:
Πέσαμε αλλά....θα ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.
"Ο υποβιβασμός της ομάδας μας είναι μια ιδιαιτέρως δύσκολη στιγμή για όλους μας. Εντούτοις παρά το φυσιολογικό συναίσθημα της πίκρας και της στεναχώριας εξαιτίας του υποβιβασμού μας, μας διακατέχει και το αίσθημα της περηφάνιας καθώς και της καθαρότητας της συνειδήσεως μας. Τούτα πηγάζουν απο την - ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ στον ακέραιο βαθμό, της διοικήσεως, ως προς τις υποχρεώσεις της. 

Πρόκειται για την ΣΥΝΕΠΕΙΑ αυτή και το ΗΘΟΣ με το οποίο είναι ταυτισμένο το σωματείο μας και αποτελούν διαχρονικό οδηγό , κανοντάς μας να τα υπηρετούμε στον υπέρτατο βαθμό ακόμη και αν καταλήξουμε οι λεγόμενοι << τρελοί του χωριού ( ή του χώρου καλύτερα)>>. 

Είναι οι αρχές μας αυτές που οτιδήποτε άλλο μας μοιάζει παράταιρο και ξένο απο την ομάδα μας. Η επόμενη μέρα, όσο δύσκολη κι αν είναι, θα μας βρει εκεί, παρόντες να υπηρετούμε τον σύλλογο που αγαπάμε. 

Κομβικής σημασίας, για την συνέπεια αυτή της ομάδας μας, είναι η παρουσία των χορηγών μας, χάριν της καθοριστικής τους συμβολής-αρωγής. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την συνεργασία μας αυτή και προσδοκούμε σαφώς στην συνέχιση της, σ'αυτό το άκρως υγιές πλαίσιο που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας. 

Ιδιαίτερα νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε έναν-έναν και συγκεκριμένα:
Το ΔΣ του ομίλου ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Δελάκη Μιχάλη.

Τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ : Minoan Lines S.A.
Τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Marin Dream Hotel , KASTRO. 
Tον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Πατρις Καθημερινη Πρωινη Εφημεριδα
Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: TV CRETA - Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση Α.Ε., MKS Διαφημιστική Μεταξαράκη, Super 904, Cretalive.gr. 
Tους ΧΟΡΗΓΟΥΣ : Μπαξεβάνης - Κέντρο Δομικών Υλικών, Mapei Hellas, Avis Car Rental, Tenis (Χαλκιαδάκης Μανώλης- Πασπαράκης Αντώνης), HUB CAFE + LOUNGE, Sport Point, News Cafe, ATS Insurance Agents S.A., Oinoteka - Experience Quality, Eftase Kafe-Kafe , Assargiotakis Yannis OliveOil company. , ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ- ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Wets & Drys speakeasy bar, Νερό Σεληνάρι , FLEX Health & Fitness , Androulaki Work Fashion .
Τα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ : DISH BAR Party Restaurant, Mistral Seaside, Ταβερνα Αγριογιαννος, Piperi Meze Bar.

Τον καθηγητή εντατικής - πνευμονολογίας κύριο Γεωργόπουλο Δημήτριο ο οποίος μας έκανε ιδιαίτερη τιμή να παρευρίσκεται στο γήπεδο σε κάθε αγώνα. 

Τον φυσιοθεραπευτή κύριο Ζαβουριανό Τάσο καθώς και τον Ορθοπεδικό κύριο Συκιανάκη Μιχάλη.

Κινητήριος δύναμη σ' ότι κάνουμε είναι πάντα ο φίλαθλος- θεατής και τον ευχαριστούμε για την στήριξη που μας παρείχε καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς με την παρουσία του στο γήπεδο. 

Τέλος ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε σε δύο εθελοντικές ομάδες που η συνεργασία τους μαζί μας, μας γέμισε χαρά και ικανοποίηση. 

Αναφερόμαστε τόσο στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Ηρακλείου- - που προσέφερε την υγειονομική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων μας για όλη την χρονιά, όσο και στην εθελοντική ομάδα Κίτρινη Αποστολή της οποίας το κοινωνικό έργο είναι αξιοσημείωτο σε κάθε επίπεδο. 

Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να προσφέρετε τόσα πολλά με την ανιδιοτελή σας προσπάθεια και να μας γεμίζετε υπερηφάνεια για την συνεργασία μας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.