Αλλαγή πλάνου και φιλοσοφίας στο Ηράκλειο .


Η εποχή Βασίλη Ράλλη (μετά από πέντε χρόνια), ανήκει πλέον στο παρελθόν και επίσημα για το Ηράκλειο μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας του Ηράκλειο από την Α2 και η ομάδα οργανώνεται πυρετωδώς για την Β΄Εθνική, κάνοντας resart, στο πλάνο και την φιλοσοφία της.

Μετά το χθεσινό (24/05),διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το σύνθημα και το πλάνο για το Ηράκλειο της Β΄Εθνικής δόθηκε και αυτό θα παρουσιαστεί στο νέο Δ.Σ. του Ομίλου που θα προκύψει μετά  τις 6 Ιουνίου.

Αρχικά ο έφορος της ομάδας Μανόλης Σπυριδάκης,  παραμένει και φέτος στην ομάδα, στηρίζοντας την όπως κάνει χρόνια τώρα.

Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα που στηρίξουν την φετινή προσπάθεια  στη Β’ Εθνική και αξιολογούνται. 

Το σημαντικό είναι ότι πλέον υπάρχει αλλαγή πλάνου στην δημιουργία της ομάδας, καθώς στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ελκυστική και ανταγωνιστική, που να ευχαριστεί φιλάθλους και παράγοντες με το παιχνίδι, γι αυτό και οι επιλογές που θα γίνουν θα έχει δυο στόχους.

 -Η ομάδα δεν θα μπει σε παιχνίδια πλειστηριασμού, ενώ το έντονο στοιχείο που θα κυριαρχεί, θα είναι το Κρητικό και παράλληλα θα αξιοποιηθούν οι Ακαδημίες, καθώς ταλαντούχα παιδιά θα προωθηθούν στην ομάδα με στόχο να στηρίξουν το ανδρικό τμήμα και όχι να έχουν απλά συμμετοχή.

Οι.. προσθαφαιρέσεις:
Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και πολλά πράγματα αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός .

Τα δεδομένα που θα ισχύσουν για το Ηράκλειο το καλοκαίρι, ίσως να  χρειαστεί να μπει σε μια δίνη ριζικών αλλαγών, με πολλές πιθανές προσθαφαιρέσεις.

Πολλά ακούγονται για το ποιους θα αποχαιρετήσουν την ομάδα, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Θέμης Κουπίδης ολοκλήρωσε τον κύκλο του.

Από την άλλη οι στόχοι ήδη έχουν καθοριστεί, με πρώτους δυο αθλητές που ήταν πέρυσι κορυφαίοι στις ομάδες τους και από τους καλύτερους στην κατηγορία κι δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχουν..αυτοπροταθεί, βλέποντας την υγεία που εκπέμπει ο σύλλογος..

Κοινό στοιχείο και των δυο η καταγωγή τους καθώς και ότι το πρώτο γραμμα στο επίθετό τους είναι το ίδιο.Αν αποκτηθούν, θα δώσουν άλλη δυναμική στην ομάδα.

Όπως είπαμε όλα αυτά είναι πρώιμα και αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, άρα τίποτα δεδομένο.

Το σίγουρο είναι όσα παιδιά έρθουν στην ομάδα, με αυτά που θα παραμείνουν,να είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, που είναι πρωτεύον για τους ανθρώπους της, αλλά και αθλητές με υψηλό κίνητρο, που δίνουν συνεχώς τον καλύτερο τους εαυτό. 

Αυτό θα δώσει το προνόμιο υπάρχει κορμός  σταθερός, που σίγουρα μας βοηθάει στο κομμάτι της χημείας και της ομοιογένειας και παράλληλα να αποδίδουν ελκυστικό μπασκετ που να δίνει ικανοποίηση στον θεατή.

Ο προπονητής:

Το  κορυφαίο ζήτημα που πρέπει να λυθεί είναι αυτό του προπονητή.Χωρίς να γίνει αναφορά στο χθεσινό Συμβούλιο, ο Γιάννης Βισκαδουράκης (που σε δηλώσεις του (προς τιμή του) ανέφερε για τους δύο φετινούς υποβιβασμούς του Ηρακλειώτικου μπάσκετ ότι "είναι πισωγύρισμα"), που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Ράλλη,  "αντέδρασε" αρκετά καλά  και έβαλε "πινελιές" σε κάποια )πράγματα.

Όπως κι αν χει όμως εκτός από την δεδομένη καλή άποψη, που διαθέτουν για τον Βισκαδουράκη οι άνθρωποι της ομάδας, δεν μπορεί να εκτιμηθεί με σιγουριά τη δεδομένη χρονική στιγμή αν θα παραμείνει στον πάγκο της πρώτης ομάδας ή αν συνεχίσει από άλλο πόστο.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.