Εργοτέλης | Διοργανώνει Τουρνουά Προ - Μίνι Basketball, τα επερχόμενα δυο Σ/Κ..



Τουρνουά μπασκετ με διαγωνισμούς και συναγωνιστικά ομαδικά παιχνίδια, διοργανώνει στο Μαρτνέγκο ο Εργοτέλης, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Δήμο Ηρακλείου, ΕΚΑΣΚ και ΣΥΔΚΑΚ, τα επόμενα Σαββατοκύριακα  από 28 έως 30 Απριλίου και 05 έως 07 Μαΐου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

"Ο Γ.Σ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ , σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου, την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΡΟΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ (διαγωνισμούς και συναγωνιστικά ομαδικά παιχνίδια) που θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Εργοτέλης στο Μαρτινένγκο και θα διεξαχθεί την 28/04-30/04 και 05/05 –07/05.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία που είναι γραμμένα στη δύναμη της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.και θα λάβουν μέρος αθλητές γεννηθέντες το 2008 και νεότεροι.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Δευτέρα 24/04/2017 και ώρα 14.00 στα γραφεία του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ και το σύστημα διεξαγωγής θα καθοριστεί ανάλογα με την συμμετοχή των ομάδων και θα αποφασιστεί την ημέρα κλήρωσης των αγώνων".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.