6o Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης | Φινάλε με τιμές στον Π. Γιαννάκη(pics).


Στο κλ. Κλαδισού ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (22-23/04),  το “6o Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης Χανίων”, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να είναι και πάλι το τιμώμενο πρόσωπο, έχοντας ανάλογη υποδοχή με αυτήν προχθές στο κλ. Ταυρωνίτη (όπου διεξήχθη το… πρώτο μέρος της τελικής φάσης).

Η χθεσινή ημέρα, εκτός από τον τελικό (η ομάδα “Όμηροι” κέρδισε την αντίστοιχη του Εύης Restaurant με 84-53) περιελάμβανε επίσης αγώνα επίδειξης Baskin (ένα άθλημα αλληλεπίδρασης αθλητών με και χωρίς αναπηρία, βασιζόμενο στη φιλοσοφία και τους κανονισμούς του μπάσκετ) από το αθλητικό σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες “Αρίων Χανίων”, τις απονομές, αλλά και φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις μικτές ομάδες ανδρών του“ΕΚΑ Νίκος Γκάλης 35+” και του “Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης Χανίων 2017”.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βραβεύθηκε για την προφορά του στον ελληνικό αθλητισμό από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και από τους δήμους Χανίων και Πλατανιά, με τους κ. Δημήτρη Μιχελογιάννη (αντιπεριφερειάρχης τομέα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης), Νίκο Βλαζάκη (αντιδήμαρχος Χανίων, υπεύθυνος αθλητισμού) και Γιάννη Μαλανδράκη (δήμαρχος Πλατανιά), που του απένειμαν -κατά σειρά- τ’ αναμνηστικά δώρα, ν’ αναφέρονται, εκτός από τις αθλητικές και προπονητικές του ικανότητές, στο ήθος και το πάθος που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του, ο “δράκος” του ελληνικού μπάσκετ, αφού ευχαρίστησε για τις βραβεύσεις που του έγιναν, τόνισε ότι το τουρνουά Αλληλεγγύης, λειτουργεί όπως η πάσα στο μπάσκετ, δηλαδή βοηθάει να συνεισφέρουμε στο σύνολο και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν στον τελικό



Τα παιδιά τα οποία πήραν μέρος στον αγώνα επίδειξης Baskin
 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μοίρασε πολλά αυτόγραφα.


Πηγή: "haniotika-nea.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.