Με τα ΠΑΣΚΑ-Ελληνικά Πετρέλαια, εντός ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο.



Toν δεύτερο επίσημο αγώνα της μέσα στο Ηράκλειο, θα δώσει την Κυριακή (02/04) στις 17.00 στα Δύο Αοράκια η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, με αντίπαλο τα ΠΑΣΚΑ-Ελληνικά Πετρέλαια
Η αφίσα του ματς.Οι πρώτοι σκόρερ του τουρνουά (pics).

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Ηρακλειώτικης ομάδας:
"Την Κυριακή , 2 Απριλίου και ώρα 5 μμ στα 2 Αοράκια η ομάδα μας θα δώσει τον δεύτερο επίσημο αγώνα της μέσα στο Ηράκλειο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχει για 1η φορά στην ιστορία της!

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΣΚΑ-Ελληνικά Πετρέλαια, μια ομάδα που στοχεύει πάντα ψηλά και είναι από τις ιστορικότερες. 

Ο ΠΑΣΚΑ στην πολύχρονη ιστορία του έχει κατακτήσει συνολικά 9 πρωταθλήματα Ελλάδος και 6 κύπελλα. 

Τροφοδοτεί σταθερά την εθνική μας ομάδα με παίκτες και όχι μόνο καθώς ο προπονητ⎮ς της, Κώστας Χρόνης , έχει υπηρετήσει για αρκετά χρόνια της εθνική μας ομάδα.  

Πρόκειται για ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο, του οποίου το κύριο χαρακτηριστικό είναι η ομαδικότητα και οι ξεκάθαροι ρόλοι που έχουν οι παίκτες μέσα στο παρκέ". 

Οι πρώτοι σκόρερ του τουρνουά (pic).

Το 20ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ έχει ξεκινήσει και οι παίκτες δείχνουν αρκετά φορμαρισμένοι. 

Στην 4η θέση του πίνακα των παικτών με τους περισσότερους πόντους, έπειτα από τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής βρίσκεται ο Μάξιμος Χατζηδάκης του ΑΣΚΑ Ηράκλειο με 34, και στην 9η ο Γιώργος Λαγουδάκης των Αετών Κρήτης, με 22.
Πηγή:"12sports.gr"



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.