Η.Θεοδωρίδης | " Να συνεχίσουμε τον δρόμο των επιτυχιών".


Ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει το Σάββατο (17.00) το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2 / Λεπτό προς Λεπτό.

Παράλληλα, ο γκαρντ της Κρητικής ομάδας Ηλίας Θεοδωρίδης πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει Τρικάλων, τονίζοντας την σπουδαιότητα του αγώνα, αλλά και την ανάγκη να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών. 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας το επόμενο κόντρα στα Τρίκαλα. Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ και θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των νικών και των καλών εμφανίσεων. 

Τα Τρίκαλα βρίσκονται κοντά μας βαθμολογικά και μία νίκη θα μας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγουμε και να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφ.

Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη αλλά θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. 

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα Τρίκαλα».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.