Το πανόραμα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής των Εφήβων (1ος).


Το Ηράκλειο με το απόλυτο (16 νίκες), και το Ακρωτήρι (που “σφράγισε” με νίκη την πρόκριση στην τελική φάση των εφήβων) , ενώ με ροζ φύλλο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην α' φάση ο Α.Ο. Κισάμου και -χωρίς να παίξει- ο Α.Ο. Κύδων.

Α.Ο. Κισάμου-Ακαδημία Ρεθ. 57-49
Η πρώτη παρουσία της Κισσαμίτικης ομάδας στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού κέρδισε - στο κλ. Ταυρωνίτη- την Ακαδημία και πήρε την 6η θέση στην τελική κατάταξη. 

Διαιτητές: Καμπίτσης, Αρτεμάκη 
Δεκάλεπτα: 10-9, 30-26 (ημιχρ.), 47-36, 57-49 
A.O. Κισάμου (Μ. Χριστοφοράκη): Ηλ. Βερυκάκης 7, Κουτρούλης, Ραϊσάκης 3 (1), Παντελάκης, Βουτετάκης, Ξανθουδάκης 30 (1), Χαρτζουλάκης, Κοντογιάννης, Τζουγανάκη 10, Χαρχαλάκης, Μαρεντάκης 5, Σπηλιώτης 2. 

Ανδρογέας-Α.Ο. Κύδων 0-20αα 
Οι γηπεδούχοι παραιτήθηκαν από τον τελευταίο αγών της σεζόν και ο Κύδωνας πήρε... στα χαρτιά τους 2 βαθμούς 

Ηράκλειο1-Α.Ε. Πλατανιά 20-0αα 
Η χανιώτικη ομάδα παραιτήθηκε από την εκτός έδρα αναμέτρηση με το πρωτοπόρο και αήττητο Ηράκλειο. * 

Ρεπό είχε το Ρέθυμνο BC.. 

Τελική βαθμολογία α' φάσης (σε 16 αγώνες):  

-Η Α.Ε Πλατανιά έχει 2 μηδενισμούς και ο Ανδρογέας 1. 

-Α.Ο Κύδων και ΑΓΟΡ έχουν από μια -εκτός έδρας- νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδια με την ίδια διαφορά πόντων (5) και χανιώτικη ομάδα υπερισχύει στο επόμενο κριτήριο, που είναι η συνολική διαφορά πόντων στα 16 παιχνίδια. 

-Στην τελική φάση θα πάρουν μέρος οι 2 πρώτες ομάδες των δυο ομίλων (από τον Β' έχει προκριθεί ο Εργοτέλης και ο ΟΦΗ) που θα παίξουν ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.