Ν.Βετούλας | "Όλοι μαζί για το καλύτερο στη συνέχεια".


Ο νέος τεχνικός του Ρέθυμνο Cretan Kings, Νίκος Βετούλας, αφίχθη σήμερα το πρωί στην πόλη του Ρεθύμνου και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως αρχικός στόχος είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παικτών, σημειώνοντας πως εκείνο που μετράει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. 

«Θεωρώ πως η απόφαση να έρθω στο Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν εύκολη. Φημίζεται ότι είναι μία πολύ καλά οργανωμένη και σοβαρή ομάδα, μετρώντας πολλές επιτυχίες, ενώ έχει και τον κόσμο της πόλης δίπλα της. 

Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να αποκτήσει αυτοπεποίθηση η ομάδα, γιατί προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, ώστε οι παίκτες να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. 

Άλλωστε είναι πολύ λίγες οι μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Αρχικά θα γνωριστώ με τους παίκτες μου και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο στη συνέχεια. 

Την συγκεκριμένη στιγμή μοναδικός στόχος είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Κανένας άλλος. Θα κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου και μετά βλέπουμε».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.