Στον Μανδραϊκό κατέληξε το ροζ φύλλο αγώνα στον εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής, καθώς ο Εργοτέλης έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ηττήθηκε στην Μάνδρα από την τοπική ομάδα με 65-52 .
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, καταφέρνοντας στο πρώτο ημίχρονο να είναι ανταγωνιστικοί καθώς είτε ήταν κοντά στο σκορ, η και ενίοτε αποκτούσαν και προβάδισμα, δείχνοντας ότι είναι ιδιαίτερα διαβασμένοι.
Ωστόσο στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη, έπαθαν "μπλακ άουτ", καθώς η ομάδα του Θεόφιλου Μπεκέ, έτρεξε ένα σερί σερί 19-5 κάνοντας το 31-27 του πρώτου μέρους σε 50-32 στο 3ο δεκάλεπτο.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι "κιτρινόμαυροι", αντέδρασαν, άρχισαν να βρίσκουν ξανά ρυθμό και με κάποια περιφερειακά σουτ, ροκάνισε τη διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 65-52.
Ο Νίκος Χουχούμης, ο Κωνσταντίνος Βερτούδος και ο Κυριάκος Καρακωσταντάκης ξεχώρισαν από τον Εργοτέλη , ο έμπειρος Ψυλέας από τους νικητές.
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 65-52
Δεκάλεπτα: 20-18, 31-27(ημίχ.), 50-32, 65-52
Διαιτητές: Λιότσος-Φάκαρος
Μανδραϊκός (Μπεκές): Τζιβελέκας 5 (1), Κωτσόπουλος 2, Παπανικολάου, Λυτόπουλος 4, Κούρτης 16 (3), Ζαφείρης 3 (1), Παπαπέτρος, Γεωργοπαπαδάκος 3 (1), Μουστόπουλος 14, Ντότσι, Βαφιάς 2, Ψυλέας 16 (2).
Εργοτέλης (Μακράκης): Γεωργούτσος 2, Καρακωνσταντάκης 9 (3), Σταράκης 4, Βερτούδος 12 (2), Χουχούμης 14 (1), Σταμάτης 3 (1), Σκανδαλάκης, Δόσπρας, Σαρρής 2, Καραλής 6.
-Στον άλλον αγώνα της ημέρας ο Ιωνικός πήρε την νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό με 90-72, εκμεταλλευόμενος τις απουσίες της ομάδας του κόουτς Τσαουσίδη.
Τα αποτελέσματα των εξ’ αναβολής αγώνων του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής:
Μανδραϊκός-Εργοτέλης 65-52 (11η αγ.)
Ιωνικός Νικαίας-Πανελευσινιακός 90-72 (13η αγ.)
Βαθμολογία (σε 15 αγώνες):