Στοίχισε το τρίτο δεκάλεπτο στο Ρέθυμνο Cretan Kings.


Στο τελευταίο παιχνίδι μίας επιτυχημένης χρονιάς για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα,  σε ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, οι "κεραμιδί" ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ  116-83, από τον Παναθηναϊκό Superfoods, αν και στο πρώτο μέρος ήταν ανταγωνιστικό.

ΟΙ φιλοξενούμενοι έδωσαν χαρακτήρα ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ήταν ιδιαίτεροι ανταγωνιστικοί , αλλά στην επανάληψη υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους, στους οποίους πραγματοποίησε ντεμπούτο ο Αλεσάντρο Τζεντίλε , καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο το επιμέρους επιμέρους 37-8, έκρινε την αναμέτρηση.

Παρά την μεγάλη σε έκταση ήττα,  το παιχνίδι αυτό, από μόνο του αποτέλεσε τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες του Τονι Κωσταντινίδη, οι οποίοι δεν έχουν καθημερινά την ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο και την αξία τους κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός Superfoodsμπήκε δυναμικά στο ματς και στο 2’ βρέθηκε να προηγείται με 8-0 εκμεταλλευόμενος τα τρεξίματα των Φελντέιν και Καλάθη στο ανοιχτό γήπεδο. 

Στη συνέχεια το Ρέθυμνο Cretan Kings, με κορυφαίο τον Καμπερίδη, βελτίωσε την απόδοσή του και στο 5’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (12-12), με τους «πράσινους» όμως να κλείνουν καλά το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 24-18.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πάλι να ισοφαρίσουν (28-28 στο 13’), ωστόσο η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ με ένα επιμέρους 12-3 προσπέρασε με 40-31 στο 15’ λόγω των Τζέιμς και Μπουρούση. 

Οι Κρητικοί συνέχισαν, όμως, να είναι ανταγωνιστικοί και να κλείνουν τη ημίχρονο όντες δύο πόντους πίσω (46-44). 

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν… φουριόζοι και στο 23’ «έχτισαν» διψήφια διαφορά πόντων (54-44), ενώ στο 26’ ξέφυγαν με 70-46. 

Το Ρέθυμνο ήταν σαφές πως δεν μπορούσε να διατηρηθεί στους ίδιους ρυθμούς παρά την προσπάθειά του. 

Το επιμέρους σκορ του Παναθηναϊκού Superfoodsστην τρίτη περίοδο έφτασε το 37-8, με αποτέλεσμα αυτή να ολοκληρωθεί με σκορ 83-52. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να φτάνουν εύκολα στη νίκη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.