Κόσμος και διοίκηση κράτησαν τον Γ.Μακράκη. Τετάρτη 07/12 με Ιωνικό Νικαίας.


Η παραίτηση του Γιώργου Μακράκη, όπως ήταν αναμενόμενο,  δεν έγινε αποδεκτή από την επιτροπή μπάσκετ των "κιτρινόμαυρων", που συνεδρίασε προχθές το βράδυ, και θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται τα επτά τελευταία χρόνια.

Η απόφαση της διοίκησης να μην αποδεχθεί την παραίτηση κοινοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης  στον προπονητή και εκτιμάται ότι  υπαναχώρησε από την αρχική του στάση. 

Παράλληλα, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προπόνηση, υπό τις οδηγίες του βοηθού του κόουτς Μακράκη κ.Γ.Τζάννη, ενώ πριν από αυτή, προηγήθηκε συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Επιτροπής μπάσκετ κ. Βαγγέλη Γιαννουλάκη και του μάνατζερ Ηρακλή Σφακιανάκη.

Στην συζήτηση που έγινε ξεκαθάρισαν τα πάντα, όπως ότι ο Γ.Μακράκης, δεν έχει την μεγαλύτερη ευθύνη, για την εικόνα της ομάδας, ενώ και οι ίδιοι οι παίκτες παραδέχθηκαν πως δεν είναι άμοιροι ευθυνών και πως πρέπει να "ταιριάξουν" σαν προσωπικότητες και χαρακτήρες, βάζοντας το "εμείς" πάνω από το εγώ,

Να θυμίσουμε οτι ο κόουτς  στους παίκτες του στα αποδυτήρια, μετά την ήττα στο Κορωπί, ο Μακράκης είπε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να τους αφυπνίσει αγωνιστικά και πως ίσως είναι καλύτερο να αποχωρήσει για να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Ο ίδιος ήταν έντονα προβληματισμένος από την πορεία της ομάδας και πίστεψε ότι με την αποχώρησή του, θα  δώσει ένα διαφορετικό κίνητρο στους παίκτες. 

Ωστόσο με δεδομένη την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπό του από τη διοίκηση, κατέστη σαφές ότι η παραίτηση δεν γίνεται αποδεκτή, με τους παράγοντες να αποδίδουν αυτήν την κίνηση στην ψυχολογική κόπωση του προπονητή και την απογοήτευσή του από τα άσχημα αποτελέσματα και σήμερα ο κόουτς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση εν όψει  του κρίσιμου αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, είναι κριτήριο για όλους, με τους αθλητές πλέον να είναι υποχρεωμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς για να αλλάξει ρότα η ομάδα στο πρωτάθλημα..


Ο ίδιος ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ των "κιτρινόμαυρων", Βαγγέλης Γιαννουλάκης, με την προσφιλή του συνήθεια, μέσω ανάρτησης, την οποία έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει:

"Στα δύσκολα είμαστε μαθημένοι. Τα χρόνια κύλησαν και πάντα έρχονταν κάποιες μαγικές στιγμές που το παράλογο γινόταν πραγματικό και οι μέρες μας στα γήπεδα αποκτούσαν περιεχόμενο και το μυαλό μας έκανε ξανά καινούρια όνειρα. 
Ο κόουτς θα είναι εκεί και όλοι οι υπόλοιποι, με μπροστάρηδες τα παλικάρια με τις κιτρινόμαυρες φανέλες και στη συνέχεια όλους εμάς οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Την κυριακή στις 17:00 πάμε δυνατά. 
Το έχω πει και πιο παλιά και το επαναλαμβάνω. Ενωμένοι κερδίζουμε. Μία ομάδα, μία γροθιά, στα καλά και τα άσχημα κι αυτό είναι πιο σπουδαίο από τις νίκες και τις κατηγορίες".

Την Τετάρτη (7/12-17.00) η αναμέτρηση ΓΣ Εργοτέλης– ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας .

Εξ αιτίας ης απεργίας της ΠΝΟ η αναμέτρηση του Γ.Σ Εργοτέλη απέναντι στον ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μετατεθηκε για την Τετάρτη (7/12).

Η Ε.Π της ΕΟΚ αναφέρει:
"Εξαιτίας της απεργίας των πλοίων και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, o αγώνας ΓΣ Εργοτέλης– ΑΟ Ιωνικός Ν., για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος) αντί της 04/12/2016, θα διεξαχθεί στις 07/12/2016 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.