ΑΣΚΑ Ηρακλείου | Συμμετέχει στην 3η Γιορτή «Γιώργου Σηφάκη» στις 6/11.



Την 3η γιορτή αθλητισµού στη µνήµη του Γιώργου Σηφάκη στηρίζει o Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟ. 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 6 Νοεµβρίου (17:00-20:00) στα Δύο Αοράκια και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 

Οι παίκτες του ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, θα παρευρεθούν στην εκδήλωση με τα αγωνιστικά τους αμαξίδια όπου και θα πραγματοποιήσουν έναν αγώνα επίδειξης (οικογενειακό διπλό), ενώ στο τέλος όσα παιδιά επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν στην πράξη το άθλημά με τα αμαξίδια.

Επτά φορείς στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο στα «Δύο Αοράκια -το οποίο παραχωρεί με ιδιαίτερη ευαισθησία η διεύθυνσή του και ειδικότερα ο Διευθυντής κ.Μαματζάκης Γιώργος- την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 από τις 5μ.μ. έως τις 8μ.μ., τα σωματεία/ακαδημίες: ΠΗΓΑΣΟΣ, ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, ACE TENNIS ACADEMY, ΚΑΛΛΕΡΓΕΙΟΣ, ΑΓΩΓΗ, DANZIAMO και Α.Σ.Κ.Α. θα παρουσιάσουν τα αθλήματα που εκπροσωπούν (Βόλεϊ, Μπάσκετ, Τέννις, Πάλη, Ταεκβοντό, Χορό και Μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια) και θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να τα δοκιμάσουν μέσα σ' ένα κλίμα γιορτής και θετικής ενέργειας.

Παράλληλα θα τιμηθούν οι Παραολυμπιονίκες του νησιού μας Στεφανουδάκης Μανώλης, Χαλκιαδάκη Αδαμαντία, Μηλάκη Ηρώ, Καπελλάκης Γιώργος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής των επιτυχιών Βαρβεράκης Γιώργος.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.